Home TOP NEWS Γέσπερ: «Χαρούμενοι για τους μικρούς της ακαδημίας»

Γέσπερ: «Χαρούμενοι για τους μικρούς της ακαδημίας»

 


Οι δηλώσεις των προπονητών κινήθηκαν σε αναμενόμενα πλαίσια, με ελάχιστα λόγια για το παιχνίδι και αναφορά σε κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Γέσπερ: «Καλησπέρα. Ήταν σημαντικό για μας να κερδίσουμε, το θέλαμε καιρό τώρα. Είχαμε τη τύχη που μας έλειπε σε άλλα παιχνίδια, βάλαμε και τη σκληρή δουλειά για να υπερασπιστούμε το προβάδισμα. Είμαστε χαρούμενοι για όλους τους μικρούς της ακαδημίας, επιβεβαιώνει τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Ευχαριστώ τους παίκτες της πρώτης ομάδας για τη δουλειά τους τελευταίους μήνες. Εύχομαι τα καλύτερα στο σύλλογο και η ευχή μου είναι για μια μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ. Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο. Καλή τύχη στον Απόλλωνα την Τετάρτη».

Αυγουστή: «Καλησπέρα. Σίγουρα περιμέναμε να κλείσουμε αλλιώς τη χρονιά. Πρέπει να βλέπουμε μπροστά, έχουμε το παιχνίδι της Τετάρτης. Τα συγχαρητήρια μου σε όλους του παίκτες μου, για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τη χρονιά με το κύπελλο. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στην ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί όλοι την θέλουμε δυνατή, να γίνονται ακόμα πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια. Καλώ τον κόσμο την Τετάρτη στο ΓΣΠ».