Home TOP NEWS Να μην ταλαιπωρήσει άλλο

Να μην ταλαιπωρήσει άλλο


Τις δύο πρώτες αγωνιστικές η ομάδα μας έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ όμως και στα δύο παιχνίδι το σκορ έμεινε στο 1-0. Από τη μια λες: «εντάξει, φτάνει που πέτυχε το ζητούμενο και πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς». Από την άλλη όμως λες: «όταν βρίσκεις την ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι γιατί τις πλείστες φορές η μπάλα τιμωρεί». Κάτι παρόμοιο συνέβηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην ΑΕΚ.

Στη συγκεκρεκριμένη αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν από εκεί που έμειναν και στις προηγούμενες: στο να φτιάχνουν δηλαδή πολλές ευκαιρίες για γκολ. Το γκολ όμως δεν ήρθε ποτέ και για πρώτη φορά στοίχισαν (για τα καλά) οι χαμένες ευκαιρίες. Χαρακτηριστικό στο πρώτο μέρος του αγώνα όπου η ομάδα μας ήταν κυρίαρχος και έπρεπε να σκοράρει. Εφόσον δεν το έκανε η μπάλα τιμώρησε και στο τέλος η ομάδα μας έφυγε με την ήττα από το γήπεδο.

Είναι κάτι που προβληματίζει αυτό, αφού δεν νοείται το μέγεθος της ομάδας μας να έχει σκοράρει μόνο δύο γκολ σε τρεις αγώνες. Σαφώς και είναι νωρίς για πλήρη συμπεράσματα και για τον λόγο αυτό, ο Χουάν Κάρλος Ολίβα πρέπει να βρει την λύση στο σκοράρισμα και να διορθώσει το πρόβλημα. Ακολουθεί ένα άλλο ντέρμπι ίσως και δυσκολότερο. Ο Απόλλωνας δεν αστειεύεται και εφόσον δεν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δωθούν, θα σε τιμωρήσει.