Home TOP NEWS Ήταν και πάλι εκεί!

Ήταν και πάλι εκεί!


Άλλο ένα γκολ με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέτυχε χθες ο Γιόρντι Γκόμεθ, όπου έφτασε τα 8 και είναι και πάλι ο πρώτος σκόρερ των «πρασίνων». Το σημαντικότερο είναι ότι για άλλο ένα παιχνίδι ήταν εκεί που τον χρειαζόταν η ομάδα και απέδειξε γιατί θεωρείται από τους ποιοτικότερους στο ρόστερ.

Αντεπεξέλθει επάξια στον ρόλο του στη μεσαία γραμμή, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει φέτος. Εκτός από το τέρμα, η συνολική του παρουσία κρίνεται άκρως θετική, καθώς είχε να αντιμετωπίσει ένα δυνατό και αρκετά ποιοτικό αντίπαλο κέντρο. Το γκολ που πέτυχε ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα και με αυτό παίρνει επάξια τον τίτλο του πολυτιμότερου. Στη φάση του τέρματος βρέθηκε εκεί την κατάλληλη στιγμή και με τον γνωστό του τρόπο (πέτυχε παρόμοιο γκολ με την Αλκή στο «Αμμόχωστος») έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ και κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρομό, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Διαβάστε επίσης – Γκόμεθ: «Θέλω να μείνω αν με θέλει η ομάδα» (VIDEO)

Αναμφίβολα είναι εκ των διακριθέντων αλλά και διασωθέντων στη φετινή κακή ομολογουμένως χρονιά. Με βάσει το τι έδειξε φέτος σίγουρα δεν υπάρχει αμφιβολία για το αν είναι απαραίτητος στην ΟΜΟΝΟΙΑ της επόμενης περιόδου.