Home Blog

Οι παίκτες να παρασύρουν τον κόσμο κι ο κόσμος τους παίκτες!

Ένα πολύ σημαντικό αγώνα δίνει η ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή (28/04) απέναντι στον Αποέλ, στον οποίο θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, με την οποία θα “κλειδώσει” την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, ότι και να γινεί στον τελικό κυπέλλου.

Όσον αφορά τον κόσμο, την Κυριακή αναμένεται για ακόμη μια φορά να δώσει μαζικά το παρών του και να ντύσει για ακόμη μια φορά το ΓΣΠ στα πράσινα, έτσι ώστε να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Αναστασίου και να τους σπρώξει για να μπορέσουν να φτάσουν στην επιτυχία κόντρα στον Αποέλ.

Το ματς με τον “αιώνιο” αντίπαλο, όπως γράψαμε και σε άλλα μας άρθρα είναι το τελευταίο για την ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ΓΣΠ στο φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές του κ. Αναστασίου θα πρέπει με την αγωνιστική τους εικόνα εντός των τεσσάρων γραμμών να παρασύρουν τον κόσμο, αλλά κι ο κόσμος τους παίκτες και όλοι μαζί να φτάσουν στο ζητούμενο.

Η τρίτη θέση, σίγουρα δεν αφήνει σε καμία περίπτωση ικανοποιημένο τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ, ικανοποιημένος μένει μόνο με την πρώτη θέση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως στο επερχόμενο ματς που είναι στην έδρα μας και μάλιστα απέναντι στον “αιώνιο”, η νίκη είναι ο κύριως στόχος για όλους και όλοι μαζί σε γήπεδο και κερκίδα θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να έρθει αυτή στην πλευρά μας.

Ο 12ος παίκτης λοιπόν, την Κυριακή επιβάλλεται να είναι από την αρχή μέχρι το τέλος μέσα στο παιχνίδι δίνοντας την ώθηση στους παίκτες για να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Αποέλ και στο τέλος παρά το ότι κόψαμε το νήμα ως τρίτοι, όλοι να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές και τον κόουτς για την προσπάθεια που έκαναν τους τελευταίους δύο μήνες, ζητώντας τους παράλληλα το κύπελλο.

 

 

 


Να πάρει εκδίκηση από την τριάρα και ψυχολογικό ντοπάρισμα!

Το “αιώνιο” ντέρμπι είναι προ των πυλών κι άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” το περιμένουν πως και πως, καθώς είναι από τα παιχνίδια, που όποια κι αν είναι η βαθμολογική θέση ή η κατάσταση των δύο ομάδων εξιτάρει πάντα τους ποδοσφαιριστές και τους δίνει τεράστια κίνητρα για να αγωνιστούν και να πάρουν τη νίκη.

Για τον Φράνσις Ουζόχο το παιχνίδι θα είναι το δεύτερο του την φετινή σεζόν απέναντι στους “γαλαζοκίτρινους” της Λευκωσίας, καθώς κλήθηκε να αγωνιστεί και στον δεύτερο γύρο, όπου η ομάδα μας δέχθηκε τρία γκολ από τον Αποέλ και αποχώρησε από το γήπεδο με σκυφτό το κεφάλι.

Ο Νιγηριανός κήπερ, ως γνωστόν επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια μετά τον τραυματισμό του Φαμπιάνο στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Άρη στο πρωτάθλημα (3-0) και εκ τότε αγωνίστηκε σε άλλα τρία με Άρη εντός και εκτός για το Κύπελλο, και Ανόρθωση, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.

Δυστυχώς, στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ, ο Φράνσις Ουζόχο δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς δέχθηκε δύο γκολ και την Κυριακή θα επδιώξει να επανέλθει από εκεί που σταμάτησε στο παιχνίδι με τον Άρη, θέλοντας κατά κάποιο τρόπο να πάρει και μια “εκδίκηση” από τον Αποέλ για τα τρία γκολ που δέχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση θα είναι ο Φαμπιάνο μετά το Πάσχα κι αν θα προλάβει τελικά να ενισχύσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στον τελικό, γι’ αυτό μια καλή εμφάνιση από τον Ουζόχο την ερχόμενη Κυριακή και ένα Clean Sheet απέναντι στον Αποέλ θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά αν τελικά κληθεί να αγωνιστεί και στα άλλα δύο παιχνίδια που θα απομείνουν.

 

 


Αρχείο αγώνων: Όλο το νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα την σεζόν 2012-2013

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέσυρε από το αρχείο της το νικηφόρο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί του Απόλλωνα με 2-1 το οποίο έγινε την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Δείτε όλο το παιχνίδι:


Επίσκεψη των τερματοφυλάκων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ακαδημία τερματοφυλάκων και ο… χαμός για Φαμπιάνο!

Οι τερματοφύλακες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Φαμπιάνο, Κυριακίδης, Παπαστυλιανού και Κελεπέσιης επισκέφθηκαν την ακαδημία τερματοφυλάκων CGS.

Όπως ηταν φυσικό οι μικροί κι ανερχόμενοι τερματοφύλακες με του που είδαν τα ινδάλματα τους προκάλεσαν ένα μικρό χάμο, ενώ αρκετοί απο αυτούς έτρεξαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Φυσικά όπως μαρτυρού και οι πιο κάτω φωτογραφίες, την τιμητική του είχε ο Βραζιλιάνος “Γίγαντας” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος δεν προλάβαινε να βγάζει φωτογραφίες και σέλφι μαζί με τους μικρούς.

Η ανάρτηση της CGS:

 


Θέλει τρίτη νίκη πάνω στον “αιώνιο” μετά από 14χρονια

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Αποέλ, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (28/04 | 19:00) στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Οι “πράσινοι” την φετινή σεζόν πήραν δύο φορές τον αέρα του Αποέλ, καθώς μέχρι στιγμής κατάφεραν να καταγράψουν δύο νίκες απέναντι στους “γαλαζοκίτρινους” της Λευκωσίας. Στον πρώτο γύρο επικράτησαν με 2-1 και στην πρώτη “μάχη” των πλέι – οφ επικράτησαν με 0-1. Στον δεύτερο γύρο η ΟΜΟΝΟΙΑ ηττήθηκε με 3-0.

Οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν την σημαντικότητα του Κυριακάτικου αγώνα και προετοιμάζονται κατάλληλα για να παρουσιαστούν όπως πρέπει, θέλοντας την ίδια ώρα να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στο σύνολο του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Άπαντες λοιπόν που θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν τα πάντα, να αγωνιστούν με πάθος και ψυχή, έτσι ώστε να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην τρίτη φετινή νίκη επί του “αιώνιου”, κάτι που η ομάδα μας το έχει πετύχει ξανά πριν από 14χρόνια, την χρονιά που κατέκτησε το 20ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Σίγουρα το πιο πάνω είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλους στο “Ηλίας Πούλλος”, ωστόσο μεγαλύτερο κίνητρο είναι και η κατάκτηση της 3ης θέσης που δίνει το “διαβατήριο” για την Ευρώπη, χωρίς η ομάδα μας να περιμένει να κατακτήσει το κύπελλο για να εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρώπη.

 

 


Την Κυριακή στο γήπεδο το 14ο τεύχος της εφημερίδας “1948”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με ανάρτηση της ενημέρωσε ότι την Κυριακή θα είναι στην διάθεση του κόσμου το 14ο τεύχος της εφημερίδας “1948” στο οποίο θα υπάρχει συνέντευξη του Φουάντ Μπασιρού και δώρο σημαιάκια γραφείου και αφίσες.

Η ενημέρωση:

Κυκλοφορεί την Κυριακή στο γήπεδο το 14ο τεύχος της εφημερίδας «1948», η οποία συντροφεύει τους φιλάθλους μας στους εντός έδρας αγώνες!
Σε αυτό το τεύχος διαβάστε:
•⁠ ⁠Αποκλειστική Συνέντευξη | Φουάντ Μπασιρού
•⁠ ⁠Penalty Kicks | Με τον Ντούσαν Μπάκιτς
•⁠ ⁠Match Stories
•⁠ ⁠Stats Stories
•⁠ ⁠Ο Γιάννης Αναστασίου καταθέτει τις σκέψεις του για τον αγώνα
•⁠ ⁠Άποψη | Ο Βίτορ Γκόμες σχολιάζει τον σημερινό αγώνα
•⁠ ⁠Προϊστορία | 80 αγώνες σε 70 χρόνια
•⁠ ⁠Πίσω στον χρόνο | Το buzzer beater του 2001-2002
•⁠ ⁠Στατιστικά και Πρόγραμμα Πρωταθλήματος
•⁠ ⁠Φωτορεπορτάζ | Από τους αγώνες και την κερκίδα
•⁠ ⁠Κοινωνικό έργο
•⁠ ⁠Πορτραίτο | Φράνσις Ουζόχο
•⁠ ⁠Ακαδημία | Γνωρίζουμε τους Άγγελο Γιαλλούρη και Σέργιο Στυλιανού
•⁠ ⁠Ακαδημία | Πανηγυρικό φωτορεπορτάζ της πρωταθλήτριας ομάδας Κ14
•⁠ ⁠Ρετρό | Για πρώτη φορά κυπελλούχος
•⁠ ⁠Σωματείο | Συνέντευξη με τον Τιμ Μάνατζερ της πετοσφαιρικής ομάδας, Αχιλλέα Πετρακκίδη
•⁠ ⁠Μαζί με την εφημερίδα παίρνετε σημαιάκια γραφείου!
•⁠ ⁠2 Αφίσες | ΡΟΜΑΝ ΜΠΕΖΟΥΣ (υπογεγραμμένη) & ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΡΗΣ.
Βρείτε την στο γήπεδο! Η εφημερίδα του ΛΑΟΥ!

Στο «μαύρο κουτί», οι χαφ (Του Χρήστου Ζαβού)

Ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας, 24sports.com.cy, Χρήστος Ζαβός. άνοιξε το “μαύρο κουτί” στο οποίο καταγράφονται κάποιοι από τους λόγους που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπόρεσε να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Αυτούσιο το κείμενο:

Ανοίγοντας το «μαύρο κουτί» στο οποίο καταγράφονται οι λόγοι που η Ομόνοια δεν κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα, πρόκειται να διαβάσεις πολλά.

Από κάποιες κακές αποφάσεις στον καλοκαιρινό προγραμματισμό, το ξεγύμνωμα της ομάδας στη θέση του στράικερ έως τα τέλη Ιανουαρίου, την κρίση που έφερε την απόλυση του Αυγουστή, έως και τη βαθιά κρίση με την απόλυση του Γιάνσον και τον ερχομό του Σκανδιναβού μετο τζόκεϊ καπέλο.

Ενδεχομένως στο «μαύρο κουτί» να περιλαμβάνονται και οι ατυχίες της ομάδας από τον τραυματισμό του Εράκοβιτς, στην αρχή της χρονιάς έως τον τραυματισμό του Μπεζούς στο τέλος της.

Αναμφισβήτητα όμως στους λόγους απώλειας του φετινού τίτλου, δεν μπορεί να περιλαμβάνεται η αδυναμία του ρόστερ και η ανυπαρξία κάποιων μονάδων.

Η ατυχία, που δεν είναι και πολύ ατυχία, είναι ότι ακριβώς η αδυναμία του ρόστερ ήταν πέρα για πέρα έντονη στο πιο νευραλγικό χώρο της ομάδας. Αυτόν δηλαδή της μεσαίας γραμμής.

Μπορεί πολλοί παίκτες όπως οι Λέζιακς, ο Ψάλτης, Ζαχαρίου να μην βοήθησαν δράμι, μα η ανεπάρκεια των Φράνσον, Κασαμά όπως και η μέτρια χρονιά του Μπασιρού, αποδυνάμωσαν την ομάδα σε βαθμό που μπορεί και να της στοίχισαν ακόμη και τον τίτλο.

Ακριβώς η ανεπάρκεια τους, σε μια τόσο σημαντική γραμμή όσο η μεσαία, φόρτωσε ακόμη περισσότερο παίκτες όπως ο Κούσουλος, ο Χάμπος και ο Μπεζούς, οι οποίοι μη έχοντας την επιλογή να ξεκουραστούν, έφτασαν ένα βήμα πριν από την απόλυτη φθορά τους.

Στην περίπτωση δε του Μπεζούς, μιλάμε για την απόλυτη.

Έχοντας από την μια μεριά τους συγκλονιστικούς φέτος Κούσουλο και Χάμπο και από την άλλη τους άφαντους Κασαμά και Φράνσον, η ανισορροπία είναι αναπόφευκτη και εκατό τοις εκατό επιζήμια για την ομάδα.

Μην στα πολύ λέω, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. 0 33χρονος Μπεζούς αγωνίστηκε 38 ματς, ο αρχηγός Κούσουλος επίσης 38 ενώ ο νεαρός Χάμπος έπιασε φέτος τα 40 ματς!!!

Σ’ αντίθεση με τους πιο πάνω, ο Φράνσον έκανε 20, ο Κασαμά 17 και ο Μπασιρού 29.

Λίγο να είδε κανείς τη φετινή Ομόνοια διαπιστώνει εύκολα ότι οι βοήθειες στον άξονα από την πλειοψηφία των χαφ, δεν ήρθαν ποτέ.

Βέβαια μέσα από τον αρνητικό φετινό απολογισμό, προκύπτει ένα σούπερ θετικό που σχετίζεται με την προοπτική ενίσχυσης για την επόμενη σεζόν.

Πόσο πιο άσχημα να πάει στο θέμα πλαισίωσης των Χάμπου, Κούσουλου; Ο Φράνσον φεύγει, για τον Μπασιρού θα βρεθεί η λύση, ενώ ο Κασάμα εξάντλησε την υπομονή όλων, κυρίως του Παπασταύρου που δαπάνησε ένα σωρό λεφτά για να τον φέρει στο Ηλίας Πούλλος.

Όσον αφορά τον Μπεζούς και τον αντικαταστάτη του; Κατά το ήμισυ θα είναι ο Εράκοβιτς που πλέον προπονείται κανονικά. Ο άλλος μισός μάλλον έρχεται!!!

Πηγή:24sports.com.cy – Του Χρήστου Ζαβού


Match Preview: «Να κλειδώσει πρώτα η Ευρώπη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την εκπομπή MATCH PREVIEW ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι για την 9η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.


Ξένοι διαιτητής και VARίστας στο «αιώνιο» – Όλοι οι ορισμοί της αγωνιστικής

H KOΠ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών στα παιχνίδια της πρότελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Δείτε αναλυτικά:

Α’ όμιλος
Κυριακή, 28.04.2024 / 19:00
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας
Στάδιο: ΓΣΠ
Διαιτητής: Jovanovic Srdjan
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Markovic Momcilo
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

Κυριακή, 28.04.2024 / 19:00
ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΠΑΦΟΣ FC
Στάδιο: Αλφαμέγα
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Φελλάς Κωνσταντίνος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

Κυριακή, 28.04.2024 / 19:00
ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου
Στάδιο: ΑΕΚ Αρένα
Διαιτητής: Cibelli Luca
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Fourneau Francesco
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος

Β’ όμιλος
Σάββατο, 27.04.2024 / 19:00
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας
Στάδιο: Vitex  «Αμμόχωστος – Επιστροφή»
Διαιτητής: Χρίστου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος
AVAR: Αλλαγιώτου Ιωάννα
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Δευτέρα, 29.04.2024 / 17:00
ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – ΑΕΖ Ζακακίου
Στάδιο: Vitex  «Αμμόχωστος – Επιστροφή»
Διαιτητής: Λιοτατής Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Δημοσθένους Δέσποινα
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Βασιλείου Αδάμος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Δευτέρα, 29.04.2024 / 19:30
ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών
Στάδιο: Αλφαμέγα
Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος
4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Κωνσταντίνος
VAR: Φελλάς Κωνσταντίνος
AVAR: Σολωμού Δημήτρης
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Δευτέρα, 29.04.2024 / 19:30
ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς – ΑΕΛ Λεμεσού
Στάδιο: Κατωκοπιάς – Επιστροφή «Γλαύκος Κληρίδης»
Διαιτητής: Τεχράνυ Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ταραπουλούζης Σίμος
4ος Διαιτητής: Κωνσταντινίδης Αντώνης
VAR: Αντωνίου Μάριος
AVAR: Χαραλάμπους Γιώργος
Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης


Θέλει Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και μετά πάει για Sold-out και τίτλο στο κύπελλο

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη για τον στόχο της 4ης θέσης. Σημειώνουμε ότι αν η Πάφος τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα, θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμα κι αν ηττηθεί στον τελικό του κυπέλλου από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν συμβεί αυτό τότε κλειδώνει Ευρώπη και η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όπότε στο παιχνίδι που θα γίνει στο «Αλφαμεγα» δική μας επιθυμία είναι σίγουρα η νίκη της Πάφου ή η ισοπαλία.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Παλιούρα:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο και η προσοχή μας είναι μόνο σε εκείνο. Δεν σκεφτόμαστε παρακάτω, προετοιμαζόμαστε σκληρά για αυτό το ματς. Ο Άρης μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση, αλλα είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες και θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να έχουμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω τους πρωταθλήματος».

Για το αν υπάρχει πίεση για αυτή την προσπάθεια: «Και ο Άρης έχει τους ίδιους στόχους μαζί μας. Δεν μπορείς να τον υποτιμήσεις. Σοβαρότητα πάντα και κανένας δεν μας εξασφαλίζει ότι θα έχουμε ευρωπαϊκή έξοδο. Δεν έχουμε όμως άγχος θεωρώ, γιατι όπου και να παίζουμε δίνουμε τα πάντα. Πρέπει να δείξουμε σταθερότητα και προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις. Αυτή η κακή πορεία που κάναμε, μας στοίχισε».

Για τα αγωνιστικά: «Πλην του Ικόκο και του Μελούσο που τρέχει για τον τελικό, οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή. Ο Ρους θα αγωνιστεί απέναντι στον Άρη και θα χάσει την Ομόνοια».

Για το συμβόλαιο με Ικόκο: «Θα το δει η διοίκηση αυτό, γιατί είναι ένας παίκτης που ικανοποίησε με την παρουσία του. Αυτήν την στιγμή ωστόσο δεν βλέπουμε τον προγραμματισμό. Έχουν γίνει όμως κάποιες συζητήσεις με παίκτες που λήγει το συμβόλαιο τους».

Για τον Τάνκοβιτς: «Κάποιες πρώτες επαφές έγιναν. Θέλουμε όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και δεν θέλουμε να ξεφύγει η προσοχή μας από εκεί που πρέπει».

Για τη συνεργασία με Σεβίλλη και Γουότφορντ: «Έχουμε στείλει τον πρώτο μας σκόρερ στην Αγγλική ομάδα και θέλουμε να κάνουμε και άλλες τέτοιες συνεργασίες. Επίσης έγινε ένα σεμινάριο στους προπονητές μας από τη Σεβίλλη. Θέλουμε να κάνουμε και άλλες συνεργασίες και να συμμετέχουμε σε διάφορα τουρνουά όπως ήδη κάνουμε. Να αναπτύξουμε περισσότερες συνεργασίες με ακαδημίες».

Για τα εισιτήρια του τελικού: «Στόχος μας είναι να εξαντλήσουμε τα εισιτήρια. Μαζεύουμε ήδη πολύ κόσμο στην έδρα μας και ειδικότερα σε έναν τελικό θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο. Θεωρώ ότι έχουν πειστεί όλοι εδώ στην Πάφο και θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο. Έχει γίνει ένα βήμα προς τα πάνω και δείχνουμε ότι έχουμε σταθερή άνοδο».


Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (34η αγωνιστική)

Δύο στροφές έχουν απομείνει για το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και στην κούρσα για τον φετινό τίτλο να έχουν απομείνει δύο άλογα μετά τα...
close
close