Home Uncategorized Εντυπωσιακή η διαφήμιση της Volvo με πρωταγωνιστή τον Ζλάταν

Εντυπωσιακή η διαφήμιση της Volvo με πρωταγωνιστή τον Ζλάταν

Volvo Cars’ new V90 campaign features footballing legend Zlatan Ibrahimović


Λίγες ημέρες πριν το Euro 2016, η Volvo διέρρευσε το βίντεο της διαφήμισης που είχε ετοιμάσει με πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραχίβιτς. Η καμπάνια παρουσιάζει την πορεία του Σουηδού από τα σκληρά παιδικά χρόνια στο Μάλμε της Σουηδίας, στην παγκόσμια καταξίωση.

Η επιλογή της πόλης του Παρισιού έχει μία επιπλέον ανάγνωση: ο Zlatan Ibrahimovic, που εκτός από κορυφαίος επιθετικός στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα είναι και ένθερμος οπαδός της Volvo, αυτή την περίοδο προετοιμάζεται εντατικά για το Euro 2016 στη Γαλλία, αφού σε αυτό μετέχει και η εθνική ομάδα της Σουηδίας.

«Χαίρομαι που έχω ξανά την ευκαιρία να συνεργαστώ με τη Volvo. Έχω δει τα νέα μοντέλα, τα έχω δοκιμάσει και νομίζω ότι είναι φανταστικά. Έχουμε ένα κοινό με τη Volvo, τολμάμε και σκεφτόμαστε διαφορετικά. Η προηγούμενη καμπάνια με εμένα να οδηγώ το XC60 στα χιόνια της Σουηδίας και να απαγγέλω τον εθνικό ύμνο της χώρας μου ήταν πολύ καλή, αλλά αυτή είναι ακόμα καλύτερη.

Γιατί αυτή είναι Made by Zlatan», δήλωσε χαμογελώντας και με τη χαρακτηριστική του αυτοπεποίθηση – σήμα κατατεθέν ο Zlata Ibrahimovic, παραφράζοντας το σλόγκαν της σουηδικής μάρκας, το Made by Sweden.