Home Uncategorized Ο Βενγκέρ έδιωξε… έμμεσα τον Ανρί από την Άρσεναλ, που συνεχίζει στο…...

Ο Βενγκέρ έδιωξε… έμμεσα τον Ανρί από την Άρσεναλ, που συνεχίζει στο… Skysports

TH


Άρσεναλ ή Sky Sports… Έτσι φαίνεται να ήταν το τελεσίγραφο που έδωσε ο Αρσέν Βενγκέρ στον Τιερί Ανρί και ο δεύτερος επέλεξε το τηλεοπτικό κανάλι. Έμμεσα δηλαδή ο τεχνικός της Άρσεναλ έδιωξε από το σύλλογο έναν πιστό στρατιώτη και ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο της ομάδας. Πως έχει η ιστορία όμως;

Για να το πάμε από την αρχή, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των “κανονιέριδων” εργοδοτείται από το Sky Sports ως σχολιαστής των αγώνων με ετήσιες απολαβές ύψους 4.7 εκ. ευρώ, ενώ παράλληλα δουλεύει εθελοντικά (χωρίς μισθό δηλαδή) στην ομάδα κάτω των 18 της Άρσεναλ. Η πρώτη του ασχολία σαφώς και του δίνει πολλά χρήματα, ενώ η δεύτερη τον βοηθάει έτσι ώστε να αποκτήσει το δίπλωμα UEFA PRO, με το οποίο θα μπορεί μελλοντικά να εργαστεί ως προπονητής.

Μέχρι εδώ όλα καλά, τι πείραξε όμως τον Βενγκέρ; Στον Αλσατό τεχνικό δεν αρέσει καθόλου η κριτική που ασκεί ο Γάλλος, με τελευταίο “κτύπημα” τα άσχημα σχόλια για τον Ζιρούντ, επιθετικό της Άρσεναλ και Εθνικής Γαλλίας. Μετά από αυτά, ο Βενγέρ έδωσε τελεσίγραφο στον Ανρί, βάζοντας τον να επιλέξει ένα από τα δύο, με τον ζωντανό θρύλο της ομάδας να επιλέγει το ρόλο του στην τηλεόραση.