Home TOP NEWS Φαίνεται πως για την αστυνομία υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια

Φαίνεται πως για την αστυνομία υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια


Σε ένα από τα σημεία της χθεσινής της ανακοίνωσης η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέφερε  «Υπήρξαν και στο πρόσφατο παρελθόν παρόμοιες ή και χειρότερες συμπεριφορές φιλάθλων, όμως δεν έχουμε διαπιστώσει την ίδια ευαισθησία και τις ίδιες κινήσεις εντυπωσιασμού, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η Αστυνομία φαίνεται ότι κρύφτηκε πίσω από υποτιθέμενες ποινές που επέβαλε ομάδα και δεν προχώρησε με τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες».

Σε πρόσφατο παιχνίδι του Αποέλ, οπαδός της ομάδας των γαλαζοκίτρινων πέταξε πλαστικό ποτήρι στον προπονητή Τόμας Ντολ. Δεν υπήρξε ούτε σύλληψη ούτε και μπήκαν οι αρμόδιοι στη διαδικασία να ταυτοποιήσουν το άτομο που προέβη σε αυτή την ενέργεια. Αποκλείστηκε μεν ο συγκεκριμένος οπαδός από τα παιχνίδια της ομάδας του για ένα χρονικό διάστημα ύστερα από την τιμωρία που του επέβαλε η ίδια η ομάδα του.

Στον αγώνα της Ανόρθωσης με την Νέα Σαλαμίνα οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας άναψαν πυρσούς στις εξέδρες χωρίς και πάλι να υποστούν τις οποιεσδήποτε κυρώσεις.

Είναι λοιπόν πολύ λογικό να υπάρχει αντίδραση και από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ όταν υπάρχη ετεροβαρής αντιμετώπιση των πραγμάτων από την αστυνομία.