Home Uncategorized Τζέρεμι Μικς: Από τη φυλακή στις πασαρέλες

Τζέρεμι Μικς: Από τη φυλακή στις πασαρέλες

 


Έγινε διάσημος ως ο πιο όμορφος φυλακισμένος, κατακτώντας τον τίτλο του #FelonBae και του «Hot Felon» και τώρα κατακτάει τις πασαρέλες συμμετέχοντας για πρώτη φορά ως μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ο Τζέρεμι Μικς έγινε γνωστός τον Ιούνιο του 2014 μετά τη σύλληψη και την φυλάκισή του στην Καλιφόρνια μέσα από τη σελίδα του Facebook της αστυνομίας.

Η προσοχή που κέρδισε δεν περιορίστηκε μόνο στο να γίνει ένα αστέρι των social media, αλλά υπέγραψε κι ένα συμβόλαιο σε πρακτορείο μοντέλων και ξεκίνησε μία πολλά υποσχόμενη καριέρα στη βιομηχανία της μόδας.

https://www.instagram.com/p/BQhDRDYgPnr/

Κι από ό,τι φαίνεται η καριέρα του άρχισε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Φορώντας δημιουργίες της σχεδιάστριας Φίλιπ Πλέιν, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, άφησε με το στόμα ανοιχτό πολλές διασημότητες μεταξύ των οποίων την ποπ σταρ Μαντόνα, την Πάρις Χίλτον και την Κάιλι Τζένερ, χάρη στα μπλε μάτια του και το καλογυμνασμένο σώμα του.

https://www.instagram.com/p/BQgScITg3xh/

Ο Τζέρεμι το διάστημα που βρίσκεται στο «Μεγάλο Μήλο» εκμεταλλεύεται κάθε του στιγμή για να κάνει τις σωστές διασυνδέσεις στην βιομηχανία μόδας και έσπευσε να ανεβάσει μία φωτογραφία του με την Καρίν Ρουατφέλντ, αρχισυντάκτρια της ιταλικής Vogue στον λογαριασμό του στο Instagram.