Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΜΟΝΟΙΑ esports: Πρόγραμμα εβδομάδας

ΟΜΟΝΟΙΑ esports: Πρόγραμμα εβδομάδας


Υποχρεώσεις σε δύο διοργανώσεις έχει αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ eSports. Τρία παιχνίδια αφορούν τον θεσμό του κυπέλλου και ένα τους ομίλους του VPL EURO PROLEAGUE.

Απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει δύο παιχνίδια στην έδρα της απέναντι στον PANDRAMAIKO E.F.C (22:30) και την LA CASA (23:05) αντίστοιχα, ενώ την Τετάρτη θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την TROJANS στις 23:05. Στόχος είναι οι τρεις νίκες, που θα της δώσουν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Επίσης, την Τετάρτη στις 23:30 (υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής της ώρας διεξαγωγής του αγώνα) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη MADHOUSE TOTEM για την 5η αγωνιστική των ομίλων του VPL EURO PROLEAGUE. Το παιχνίδι είναι βαθμολογία αδιάφορο για την ομάδα μας, η οποία έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση.

Τέλος, διπλή υποχρέωση έχει την Παρασκευή και η ΟΜΟΝΟΙΑ Β με τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Για την 15η και 16η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον GORILLA ESPORTS (23:05) και τον PANATHINAIKO B (23:25) αντίστοιχα. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην 3η θέση με 24 βαθμούς και στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας. Συνεπώς για να τερματίσει πρώτη θα χρειαστεί το 2Χ3 και ταυτόχρονα να έχουν απώλειες οι ομάδες που προπορεύονται.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ eSports, Αλέξανδρος Σπόντας δήλωσε για το φινάλε του πρωταθλήματος την περασμένη εβδομάδα: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου! Είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δυσκολίες από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος, όμως καταφέραμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα εώς την τελευταία αγωνιστική. Θέλω να συγχαρώ, καταρχάς, όλους τους συμπαίκτες μου για τη δουλειά και την προσπάθεια τους. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην FIFA Hellas για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε όλες τις ομάδες για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαμε. Καλή επιτυχία σε Κύπελλο και Ευρώπη».

Όσον αφορά στα παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής, τόνισε: «Αφήνουμε πίσω μας το φινάλε του πρωταθλήματος, καθώς αυτή την εβδομάδα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στον θεσμό του κυπέλλου. Στόχος μας είναι οι τρεις νίκες για να πάρουμε την πρόκριση στα προημιτελικά».

Αναλυτικά το πρόγραμμα: