Home TOP NEWS Πήραμε μια πρώτη δόση από Μιξ και τα συμπεράσματα είναι απόλυτα θετικά

Πήραμε μια πρώτη δόση από Μιξ και τα συμπεράσματα είναι απόλυτα θετικά


Έβαλε στη «μηχανή»της ένα πολύτιμο εργαλείο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Μιξ Ντίσκερουντ άρχισε από νωρίς να παρουσιάζει δείγματα της ποιότητας του. Χθες βράδυ, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι, ήταν πάρα πολύ καλός. Είχε άνεση με τη μπάλα στα πόδια, ήταν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του, είχε πολύ καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο, κυρίως όταν η ομάδα προσπαθούσε να δημιουργήσει ενώ είχε και την ευκαιρία του να σκοράρει. Στο πλασέ που επιχείρησε στο δεύτερο ημίχρονο αν η μπάλα δεν πήγαινε στο πόδι του αμυντικού θα ήταν στα δίκτυα.


Κι όλα αυτά την στιγμή που δεν είναι ακόμη σε πλήρη ετοιμότητα. Εικάζουμε πως ο Μπεργκ είχε προγραμματισμένη την αλλαγή του με το πέρας μίας ώρας αγώνα. Ο ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην ομάδα στην προετοιμασία στην Πολωνία, πήρε χρόνο στα φιλικά εκεί ενώ δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Ανόρθωση.

Ως αντικαταστάτης του Τιάγκο – αφού εκεί τον είδαμε να αγωνίζεται σε αυτά τα πρώτα του παιχνίδια, ως αριστερός μέσος δηλαδή – παίρνει σίγουρα την ομάδα ένα βήμα πιο μπροστά αν όχι περισσότερα.

Λέμε χωρίς καμία δόση ρίσκου πως η επιλογή που έγινε από την ομάδα προγραμματισμού είναι εξαιρετική. Μάλιστα εκφράζουμε τη βεβαιότητα πως όταν μπει για τα καλά στο πετσί της ομάδας, μόλις αφομοιώσει πλήρως το στυλ παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα αποτελέσει πέραν πάσης αμφιβολίας έναν εκ των κορυφαίων, όχι μόνο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και του πρωταθλήματος.

Πήραμε μία δόση από Μιξ και περιμένουμε πάρα πολλά στη συνέχεια από τον Αμερικανό.