Home TOP NEWS Ευελπιστούμε να είναι απλά μια άνω τελεία για τον Κίτσο!

Ευελπιστούμε να είναι απλά μια άνω τελεία για τον Κίτσο!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το μεσημερί της Παρασκευής με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Φώτη Κίτσου από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στις τάξεις των “ερυθρολεύκων”.


Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Πειραιώς σε αυτό το διάστημα που ο Κίτσος αγωνιζόταν για λογαριασμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον παρακολουθούσαν και έχουν σχηματίσει μια καθάρη άποψη για τον ποδοσφαιριστή και τελευταία δημοσιεύματα στον Ελλαδικό τύπο αναφέρουν ότι ίσως κερδίσει θέση στο ρόστερ της Πειραιώτικης ομάδας.

Φυσικά σε χθεσινό ρεπορτάζ μας αναφέραμε ότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον Φώτη Κίτσο και πλέον η μπάλα είναι στο γήπεδο των “ερυθρολεύκων” οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον του νεαρού ακραίου οπισθοφύλακα.

Διαβάστε κι αυτό: Έκανε κίνηση η ΟΜΟΝΟΙΑ για Κίτσο – Η μπάλα στο γήπεδο του Ολυμπιακού!

Πάντως η τεχνική ηγεσία αλλά και η Διοίκηση της ομάδας μας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με τα όσα πρόσφερε ο Φώτης Κίτσος φορώντας το “τριφύλλι” στο στήθος, ενώ ο ποδοσφαιριστής αγαπήθηκε κι από τον Πράσινο ΛΑΟ ο οποίος στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ζητάει να επιστρέψει στο “Ηλίας Πούλλος”.

Ευελπιστούμε λοιπόν όλοι μας ότι η σημερινή ανακοίνωση για την ολοκλήρωση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή να είναι απλά μια άνω τελεία και οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να καταφέρουν να βρουν την χρυσή τομή μαζί με τον Ολυμπιακό για να μπορέσει ο Κίτσος να ντυθεί ξανά στα πράσινα.