Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα το παλέψουν…

Θα το παλέψουν…

yuval-big


Η χθεσινή ανακοίνωση/δήλωση του Γιουβάλ Σπούγκιν, ήρθε να υπενθυμίσει σε όλους μας, πως ότι κι αν λένε οι φήμες (που ξέρουμε από που διαδίδονται), ότι κι αν γράφουν σε Ρουμανία και Ισραήλ, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Τίποτα, γιατί όσο κι αν δελεάζουν διάφοροι συλλόγοι το Γιουβάλ, ο ίδιος θέλει να δώσει προτεραιότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αυτό αναμένεται να γίνει και με τον πιο επίσημο τρόπο τις επόμενες μέρες. Οι πράσινοι περιμένουν το μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στη Κύπρο για να συζητήσουν. Ήδη έγιναν κάποιες επαφές, τέθηκαν κάποια πράγματα στο τραπέζι, η κάθοδος όμως αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση. Όπως είναι τώρα τα δεδομένα, για τον Σπούγκιν το δίλημμα είναι ΟΜΟΝΟΙΑ ή εξωτερικό, παρότι είναι αλήθεια πως τον έχουν προσεγγίσει και ομάδες της Κύπρου.

Ας γίνει πάντως κάτι ξεκάθαρο: η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει το πάνω χέρι στην όλη υπόθεση. Είναι δεδομένο πως τόσο η Στεάουα όσο και η Μακάμπι μπορούν να προσφέρουν στον Γιούβι περισσότερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως είναι αποφασισμένη να το παλέψει όσο μπορεί και όπου την βγάλει. Ο Σπούγκιν είναι ικανοποιημένος στην Κύπρο και δεν αποκλείεται αυτό στο τέλος να πάιξει το δικό του ρόλο.