Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βασικοί στην πρεμιέρα

Βασικοί στην πρεμιέρα

Με τον αριθμό 6 ο Φιλιώτης και με τον αριθμό 11 ο Θεράποντος © cfa

Στο βασικό σχήμα της Εθνικής Νέων στο σημερινό παιχνίδι με την Τσεχία ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης και Παναγιώτης Θεράποντος παίζοντας στο δεξί και αριστερό άκρο της επίθεσης αντίστοιχα. Οι δύο πράσινοι είχαν καλή παρουσία στον αγώνα, με το Φιλιώτη μάλιστα να χάνει μια καλή ευκαιρία στο 55ο λεπτό για να σκοράρει. Ο Φιλιώτης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο Θεράποντος αντικαταστάθηκε στο 81ο λεπτό, ενώ λίγο πριν βρει δέχθηκε κίτρινη κάρτα για φάουλ. Όσο αφορά τον αγώνα, η Εθνική ομάδα Νεών της Κύπρου δέχθηκε την ήττα με 4-1 στον πρώτο της αγώνα για τον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19. Αξιοσημείωτο πως η Εθνική Νέων δέχθηκε τα τρία από τα τέσσερα γκολ από το σημείο του πέναλτι, ενώ τελείωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές αφού δέχθηκε δύο κόκκινες στις καθυστερήσεις.


Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν επίσης ο Ανδρέας Φραγκέσκου και ο Φάνος Κατελάρης που ανήκουν στην ομάδα μας αλλά φέτος αγωνίζονται δανικοί στην Αλκή. Στο 64ο λεπτό και στο 88ο λεπτό ο Κατελάρης με ισάριθμες εκτέλεσεις φάουλ είχε την ευκαιρία για να σκοράρει αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε και τις δύο φορές άουτ.

Στο άλλο παιχνίδι του 1ου ομίλου η Κροατία, την οποία αντιμετωπίζει η Εθνική μας το Σάββατο, κέρδισε εύκολα το Γιβραλτάρ με 7-0.