Home TOP NEWS Πλέον είναι ομάδα

Πλέον είναι ομάδα

pod-omo-ano-9-5-15-72


Κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Ανόρθωση, ο δημοσιογράφος της PrimeTel Βόρις Καραγιάννης, που παρακολουθεί λόγω της ιδιότητας του την ομάδα μας όλη τη σαιζόν, είπε κάτι πολύ σημαντικό: “Στο πρώτο κομμάτι της χρονιάς, λέγαμε όλοι πόσο σημαντικός είναι ο Ποτέ και πόσο εξαρτημένη είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ από αυτόν. Ξαφνικά ο Ποτέ έμεινε έξω και το τεχνικό τημ έπρεπε να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, να βρει αλλιώς τις λύσεις και τα κατάφερε”.

Πράγματι, μέχρι ενός σημείο, ο επιθετικός από το Μπενίν μετρούσε 12 από τα 15 γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Φαινόταν αδιανόητο να σταθεί όρθια η ομάδα μας χωρίς τον τεράστιο αυτό επιθετικό, όμως ο προπονητής βρήκε τις λύσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει πιθανότατα το καλύτερο ποδόσφαιρο στο νησί και είναι γενικώς αποδεκτό πως η 4η θέση την αδικεί κατάφορα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έχει ανάγκη το Ποτέ! Κάθε άλλο, μας ανοίγει απλά την όρεξη για το τι θα δούμε είτε φέτος είτε του χρόνου, όταν ο Μίκαελ πιάσει τα γνωστά του στάνταρντ απόδοσης! Είναι πάντως χαρμόσυνο, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρνει να αντεπεξέρχεται ανεξάρτητα από απουσίες.