Home TOP NEWS Πόσο αλλιώς θα ήταν τα πράγματα…

Πόσο αλλιώς θα ήταν τα πράγματα…

kaz-kosmos-apoel-2-5-15-109


Η νίκη του Απόλλωνα στο ντέρμπι με το Αποέλ, αναζωογόνησε το ενδιαφέρον στη κορυφή. Πλέον τρεις ομάδες έχουν πραγματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα, ενώ άλλη μια, η δική μας έχει μαθηματικές αλλά είναι σχεδόν απίθανο να κόψει πρώτη το νήμα. Κι αυτό, γιατί την περασμένη εβδομάδα σφαγιάστηκε από τον Αντώνη Χριστοδούλου.

Πόσο διαφορετικά θα ήταν όμως τα πράγματα αν η διαιτησία μας επέτρεπε να πάρουμε 1 ή 3 βαθμούς; Ξεκινάμε από το πρώτο σενάριο. Το Αποέλ θα είχε 56 βαθμούς, όσους και ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ 55 και η ΟΜΟΝΟΙΑ 54. Την επόμενη εβδομάδα ο Απόλλωνας πάει Παπαδόπουλος να παίξει την Ανόρθωση, το Αποέλ θα τα έλεγε με την ΑΕΚ κι εμείς με τον Ερμή. Τελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ παίζει την Ανόρθωση, η ΟΜΟΝΟΙΑ τον Απόλλωνα, το Αποέλ τον Ερμή. Οι ελπίδες μας θα ήταν εκεί και πραγματικές.

Πώς θα έμοιαζε η βαθμολογία αν κερδίζαμε; Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είχε 56, όσους και ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ με το Αποέλ θα ήταν στους 55. Με δεδομένο το πρόγραμμα που αναφέραμε πιο πάνω, η ομάδα μας θα ήταν το πρώτο φαβορί για τον τίτλο ή έστω θα είχε μαζί με τον Απόλλωνα τις περισσότερες πιθανότητες. Και ο αιώνιος μας, θα κινδύνευε να μείνει ακόμα και εκτός Ευρώπης. Για αναλογιστείτε τώρα πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα…