Home TOP NEWS Το καλοκαίρι του αιφνιδιασμού!

Το καλοκαίρι του αιφνιδιασμού!

dioikisi1


Ο Εζέ μας ήρθε από το πουθενά. Τη μέρα που ανακοινώθηκε ο Μεντί, όλοι περίμεναν μέσο ενώ ιδέα δεν είχαν για τον Γάλλο. Σήμερα ενώ κανείς δεν ήξερε σε ποιο από τα τρία μεταγραφικά μέτωπα να περιμένει εξελίξεις, ο Σέρινταν ήταν στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Κυπράνωρος και υπέγραφε το συμβόλαιο του. Κι αν δεν ήταν μια μικρή απροσεξία, ίσως να μην διέρρεε ούτε αυτό το όνομα. Το βέβαιο είναι πως η πολιτική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πετυχαίνει.

Αν τελικά θα μας παίξουν μπάλα τα αποκτήματα δεν ξέρουμε, αφού δεν είμαστε προφήτες. Εκείνο που γνωρίζουμε με βεβαιότητα, είναι πως οι στόχοι του Καϊάφα αποκτήθηκαν, παρότι ο προγραμματισμός γίνεται με τους λιγότερους πόρους που είχε το σωματείο εδώ και χρόνια. Κι αυτό γιατί περιορίστηκαν οι διαρροές.

Σήμερα ή αύριο, ίσως ανακοινωθεί ο μέσος ή ο αριστερός μπακ. Ίσως από την άλλη να αποκτηθεί ο Κύπριος τερματοφύλακας. Ονόματα ακούστηκαν πολλά, κάποια ενδιέφεραν, κάποια αποτελούσαν απλά αντιπερισπασμούς. Το προαίσθημα και η πληροφόρηση που έχουμε, είναι πως ο φίλαθλος κόσμος θα μάθει ποιοι είναι οι στόχοι, όταν ανακοινώνεται η απόκτηση τους.