Home TOP NEWS Τα κίνητρα είναι παντού

Τα κίνητρα είναι παντού

dinamo-batumi-omonia-b (15)


Αυτονόητα τα όσα θα αναφερθούν σε αυτό το άρθρο. Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα γνωρίζει και τα κατανοεί και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, είτε είναι οπαδός είτε ποδοσφαιριστής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο την Πέμπτη το βράδυ να είναι στην επόμενη φάση. Και έχει ένα σωρό λόγους και κίνητρα για να το καταφέρει.

Ξεκινάμε από τον προφανή, το οικονομικό. Πέρσι μέσω της Ευρώπης μαζέψαμε σχεδόν 1 εκατομμύριο που βοήθησε να βγει η χρονιά. Δεύτερον, η ευρωπαϊκή βαθμολογία μας. Αν είναι κάποια στιγμή να έρθει η πολυπόθητη υπέρβαση, πρέπει να στοιβάζουμε βαθμούς και αποκλεισμός από τον πρώτο προκριματικό δεν βοηθά. Τρίτο, αν αποκλειστούμε το καλοκαίρι θα μοιάζει μακρύ και ατελείωτο, ούτε θέλουμε να σκεφτόμαστε φιλικά με χωριά. Και τέταρτο, προφανώς το γόητρο μας. Δεν μας αξίζει να πληγωθούμε τόσο νωρίς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει χίλιους λόγους να προκριθεί την Πέμπτη. Έχει και την ποιότητα να το πράξει και είναι ώρα να την καταθέσει μες το γήπεδο. Την Παρασκευή το πρωί πρέπει να σκεφτόμαστε Γιαγκελόνια, όχι Δόξα Κατοκοπιάς και Νεά Σαλαμίνα.