Home TOP NEWS Έδειξε προθέσεις ο κόουτς;

Έδειξε προθέσεις ο κόουτς;

ag12-omonoia-enp-a-Goulon (52)


Όταν ρωτήθηκε για τις αποχωρήσεις χθες το βράδυ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, επέλεξε να απαντήσει διπλωματικά. “Εμπιστεύομαι όλο το ρόστερ και θα πάρω τελικές αποφάσεις μετά τη Δόξα”, ήταν η χαρακτηριστική του απάντηση. Οι επιλογές εντεκάδας του πάντως τις τελευταίες δυο εβδομάδες, ίσως να έδειξαν τις προθέσεις του, αν και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε.

ΟΚ, ο Μεντί φεύγει, αυτό είναι σίγουρο. Απομένουν άλλοι 3, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εξαντλήσει τις μεταγραφές που δικαιούται. Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν ο Μιλόγεβιτς επέλεξε να ξεκινήσει το τραυματία Ρούνιε αντί του Γκουλόν στο κέντρο της άμυνας. Χθες, δεν είχε ούτε το Ρομαρίκ και αντί του Γάλλου, ξεκίνησε το Μαργκάσα σε μια θέση που πρώτη φορά έπαιξε στη ζωή του. Ο Μιλόγεβιτς σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι απογοητευμένος τόσο από την απόδοση του Γκουλόν (θυμάστε το τραγικό λάθος με ΑΕΛ), όσο και με την προσπάθεια του. Προβληματίζεται επίσης με την συχνότητα των τραυματισμών του. Το συμβόλαιο του Γάλλου γίγαντα εκπνέει το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται όμως να φύγει νωρίτερα. Εκτός βέβαια αν αλλάξει άποψη ο Σέρβος τις μέρες που απομένουν.

Δεν έδειξε πρόθεση όμως μόνο για το Γκουλόν ο Μιλόγεβιτς. Κόντρα στη Σαλαμίνα, ο Καρίμ Χαφέζ (από τον οποίο θυμίζουμε πως ζήτησε να μείνει) υπέφερε από κράμπες. Στον πάγκο ήταν ο Έλντερ Καμπράλ. Αντί να τον χρησιμοποιήσει, ο Σέρβος τεχνικός έβαλε στον αγώνα το Σιέρινταν, πέρασε αριστερά το Μαργκάσα, έφερε πιο πίσω στον άξονα τον Ασσίς και πέρασε επιτελικό τον Σκέμπρι! Ο Καμπράλ μετράει μηδέν λεπτά με το Μιλόγεβιτς στο πάγκο και είναι πιθανόν σε αυτά να μείνει.

Όλα τα πιο πάνω, να τονίσουμε πως είναι συνδυασμός πληροφοριών που δεν επιβεβαιώνονται αλλά και δικών μας εκτιμήσεων βάση των προτιμήσεων του προπονητή. Μετά τη Τρίτη, θα ξέρουμε περισσότερα.