Home TOP NEWS Για να γίνει η φωνή σου πιο δυνατή

Για να γίνει η φωνή σου πιο δυνατή

AG3-OMONOIA-DOXA-KAZAMIAS-KOSMOS (51)


Φωνάζει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Η πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια όχι μόνο δεν έχει πάρει το πάνω δρόμο, αλλά έχει φτάσει σε σημείο να βρίσκεται τρεις χρονιές συνεχόμενες εκτός στόχων μήνα Νοέμβριο. Άλλοι λοιπόν φωνάζουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, άλλοι φωνάζουν στα πηγαδάκια, οι πιο έντονες φωνές έχουμε την άποψη πως εκφράζονται από κάποιους φίλους με την αποχή τους. Γιατί είτε θέλουμε να το πιστέψουμε είτε όχι, υπάρχουν και “άρρωστοι” ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που απομακρύνθηκαν λόγω καταστάσεων.

Όποιοι θέλουν πάντως η φωνή τους να γίνει πιο δυνατή, κατά την άποψη μας το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι αίτηση μέλους! Από σήμερα μέχρι την εκλογική συνέλευση του Μαΐου, μεσολαβούν 6 μήνες, έτσι προλαβαίνουν να έχουν δικαίωμα ψήφου, βάση καταστατικού! Εκεί, στη συνέλευση, θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να πουν εκείνα που νιώθουν ενώπιον των υπολοίπων μελών και του συμβουλίου, αλλά θα μπορούν να παίξουν το δικό τους ρόλο στα τεκταινόμενα του σωματείου μέσω της ψήφου τους.

Ξέρουμε ότι αρκετοί φίλοι έχουν κάνει αίτηση στο παρελθόν και δεν πήραν απάντηση. Πολλοί άλλοι όμως έχουν εγκριθεί και έχουν δικαίωμα λόγου και ψήφου, που όπως και να το κάνουμε μετράει πολύ περισσότερο από τις φωνές στο Facebook. Αίτηση μέλους λοιπόν…