Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αναμένοντας την ανακοίνωση

Αναμένοντας την ανακοίνωση

georghe florescu


Μεταγραφικές εξελίξεις έφερε η χθεσινή μέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Γκεόργκε Φλορέσκου βρίσκεται μια ανάσα από την ομάδα μας, αφού ζύγισε τα δεδομένα και προσέγγισε εκ νέου την ΟΜΟΝΟΙΑ για να προχωρήσει η μεταγραφή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ρουμάνος θα αποτελέσει την 4η και τελευταία μεταγραφή της ομάδας μας.

Οποιαδήποτε σκέψη τελείωσε μετά το τραυματισμό Ρενάτο

Η αλήθεια είναι πως προβληματίστηκαν αρκετά οι Μιλόγεβιτς και Βαζέχα για τη θέση που θα καλύψουν με τη τελευταία μεταγραφή. Το δίλημμα ήταν ως γνωστόν αμυντικός χαφ ή επιθετικός. Μετά τον τραυματισμό του Ρενάτο Μαργκάσα που θα τον κρατήσει εκτός τουλάχιστον μέχρι τα πλέι οφ, οποιαδήποτε σκέψη για επιθετικό τελείωσε και η απόκτηση μέσου ήταν μονόδρομος για το τεχνικό δίδυμο.

Τι περιμένει από Φλορέσκου

Καταρχάς μπόλικο τρέξιμο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Μιλόγεβιτς δεν σταματάει ποτέ να μαρκάρει και ο Ρουμάνος διεθνής είναι ποδοσφαιριστής που καταπίνει πολλά χιλιόμετρα όσο βρίσκεται στο γήπεδο. Από κει και πέρα, ο Μιλόγεβιτς περιμένει το Φλορέσκου να προσθέσει και εμπειρία και αυτοπεποίθηση στη μεσαία γραμμή. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ότι μπορεί να παίξει κάθετα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο, αν και εφόσον ανακοινωθεί.