Home TOP NEWS Και στο βάθος εκλογές

Και στο βάθος εκλογές

synelefsi


Παράλληλα με τα (πολλά) αγωνιστικά θέματα που είναι αυτή τη στιγμή ανοικτά, εκκρεμεί και ο ορισμός εκλογικής συνέλευσης του σωματείου. Η λογική λέει πως αυτή θα γίνει προς το τέλος Μαΐου ή τις αρχές Ιουνίου, όσο πιο γρήγορα οριστεί όμως και δρομολογηθούν εξελίξεις τόσο το καλύτερο. Μέχρι στιγμής ο μόνος δεδομένος συνδυασμός είναι ο Εμπρός Ομόνοια, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οριστικά οι προθέσεις του προέδρου της ομάδας Δώρου Σεραφείμ και των συνεργατών του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι δεν προτίθενται να συνεχίσουν, ενώ άλλοι θέλουν να παραμείνουν στο συμβούλιο, όσο όμως δεν λέγεται κάτι επίσημο δεν μπορούμε να το θεωρούμε σίγουρο. Εκείνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι πως ο κόσμος έχει αρχίσει να νιώθει πως δεν αλλάζει απολύτως τίποτα και να απογοητεύεται. Αν θεωρούν κάποιοι πως είναι βιώσιμο σενάριο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, μάλλον δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες και τα θέλω του κόσμου. Αν επίσης θεωρούν πως αντέχει το οικοδόμημα να πάμε εκλογές με δυο συνδυασμούς που θα “κονταροκτυπηθούν” απλά και πάλι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι η πλειοψηφία του κόσμου απομακρύνεται.

Το βέβαιο είναι πως όποιοι κι αν εκλεγούν, έχουμε κάποια συγκεκριμένα αιτήματα τα οποία θεωρούμε πως συμμερίζεται μεγάλη μερίδα του κόσμου: 1) Επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα 2) Εκστρατεία Εγγραφής Μελών 3) Εναντίωση στο κατεστημένο 4) Πλήρης εναντίωση στο νόμο περί κάρτας οπαδού 5) Ορισμός στόχων αντάξιων της ιστορίας μας.