Home TOP NEWS Το βάθος και η ποιότητα φέρνουν αισιοδοξία και ασφάλεια

Το βάθος και η ποιότητα φέρνουν αισιοδοξία και ασφάλεια


Πέρασε και το ντέρμπι αιωνίων. Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην δεύτερη θέση. Καθόλου άσχημα αν και θα μπορούσαμε εύκολα να είμασταν στην κορυφή και γι’ αυτό μόνο τον εαυτό μας μπορούμε να μεμφόμαστε. Η ήττα στην Πάφο, η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ακόμα και οι απώλειες με την ΑΕΚ έτσι όπως ήρθαν θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Μάλλον σε αυτούς τους αγώνες αδικήσαμε τον εαυτό μας. Παρόλα αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε ότι είναι ξανά δυνατή και παρά το γεγονός ότι είναι μία καινούργια ομάδα, έδειξε και ετοιμότητα να διεκδικήσει τους στόχους της και είναι αυτή τη στιγμή σε ευνοϊκή θέση τουλάχιστν σε ότι αφορά στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη.

Με τις ιδιαιτερότητες του ο Χένινγκ Μπεργκ καταφέρνει να οδηγεί την ομάδα σε επιτυχίες και την ίδια στιγμή είναι φανερό ότι η  προοπτική για αγωνιστική βελτίωση είναι εκεί.

Από κει και πέρα, για να μπορέσει μία ομάδα να αντέξει μέσα στη σεζόν χρειάζεται επιλογές και η ΟΜΟΝΟΙΑ τις έχει. Η επιλογή Χούμποτσαν στο ντέρμπι, το γεγονός ότι στον πάγκο προχθές υπήρχαν παίκτες όπως οι Μίκου, Εζρά, Ορτέγα, Κακουλλής, Κούσουλος, Κατελάρης, Τζιωνής και εκτός ομάδας οι Ζοέλ και Χριστοφή απλά επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Έβγαλε δείγματα της ποιότητας της αυτή η ομάδα και ενώ έπεται μεταγραφική περίοδος μέσα από την οποία αναμένεται να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο.

Όλα βαίνουν καλώς για την ώρα και δικαιολογημένα μπορούμε να αισθανόμαστε αισιόδοξοι.