Home TOP NEWS Κίνηση η οποία χρειάζεται και… σιγουριά!

Κίνηση η οποία χρειάζεται και… σιγουριά!


Από την στιγμή που τα κεφάλαια Ακιντόλα και Ουζόχο παραμένουν στάσιμα και τα υπόλοιπα έχουν κλείσει (Παπουλής και Κίκο), οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι λογικό να ρίχνουν όλο το βάρος στην απόκτηση του επιθετικού.

Για το κεφάλαιο επιθετικός, έχει τεθεί εξ αρχής από τα άτομα που χειρίζονται τα μεταγραφικά της ομάδας μας, ότι θα αποκτηθεί επιθετικός από το πάνω “ράφι” και ότι θα έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ματ Ντάρμπισαιρ, έτσι ώστε να προσθέσει νέα στοιχεία στο αγωνιστικό κομμάτι.

Οι Νέοφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες το τελευταίο διάστημα “ξεσκονίζουν” στην κυριολεξία τις λίστες με τους υποψήφιους επιθετικούς και σε συνάρτηση με τους ποδοσφαιριστές που προτείνονται, προσπαθούν να εντοπίσουν τον καταλληλότερο ποδοσφαιριστή ο οποίος θα πληροί και τα κριτήρια που αρχικά τέθηκαν.

Σίγουρα το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν ο επιθετικός να έκλεινε τις αμέσως επόμενες μέρες για να ακολουθήσει και το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, ωστόσο η επιτροπή προγραμματισμού θέλει να είναι απόλυτα σίγουρη για την επιλογή της και να φέρει παίκτη ο οποίος θα αποτελέσει “λίρα εκατό”.

Πάντως χρόνος υπάρχει αρκετός κάτι που το εκμεταλλεύονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού δεν θέλουν να προβούν σε βιαστικές επιλογές.