Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α Ημίχρονο: Απαιτητικοί στο γήπεδο, χωρίς γκολ, όμως ελπίζουμε

Α Ημίχρονο: Απαιτητικοί στο γήπεδο, χωρίς γκολ, όμως ελπίζουμε


Ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε τον αγώνα με τους Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακς, Κούσουλος, Γκόμες, Τζιωνής, Μποτεάκ, Παπουλής και  Ντούρις.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλησε να βάλει ταχύτητα στο παιχνίδι της και κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Τζιωνής για να πιάσει κεφαλιά ο ο Βίτορ όμως έδιωξε σε νέο κόρνερ η άμυνα του Ολυμπιακού.

Φώναζε από την αρχή ο Μπεργκ στους παίκτες του να πιέζουν συνεχώς. Στο 3ο λεπτό ήρθε η πρώτη τελική για τον Ολυμπιακό με ένα αδύναμο πλασέ του Βαλμπουενά από πλάγια θέση, μάζεψε εύκολα ο Φαμπιάνο.

Στο 5ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί. Δέχθηκε μπαλιά στην πλάτη της άμυνα, έκανε σούτ από πλάγια θέση το εξουδετέρωσε ο Φαμπιάνο, στην επαναφορά ο Αιγύπτιος έψαξε με πάσα πίσω τον Βαλμπουενά όμως απομάκρυνε η άμυνα με τον Λανγκ.

Στο 8ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ επιχέιρησε το πρώτο της σουτ με τον Παπουλή έξω από την περιοχή. Ήταν ένα άστοχο πλασέ.

Στο 10 η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε κόρνερ με τον Τζιωνή, το εκτέλεσε ο ίδιος και βρήκε τον Λούφτνερ στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο τσέχος έπιασε την κεφαλιά μπροστά στο αντίπαλο τέρμα όμως αστόχησε. Ήταν μεγάλη η ευκαιρία μας.

Στο 14ο λεπτό οι Παπουλής και Μποτεάκ συνδυάστηκαν έξω από την περιοχή, ο Γάλλος πήγε να πλασάρει από πλάγια θέση όμως δέχθηκε αποτελεσματικό τάκλινκ την τελευταία στιγμή. Η φάση άρχισε από πολύ ωραία ενέργεια του Τζιωνή.

Πολύ καλή η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, κρατησε μπάλα και βγήκε χωρίς δισταγμό μπροστά ήταν όμως και ο Ολυμπιακός επικίνδυνος. Ένα σουτ του Καμαρά στο 16 πήγε μακριά από την εστία μας.

Η καλύτερη στιγμή για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 19ο λεπτό όταν ο Λανγκ έκανε λάθος διώξιμο βρίσκοντας στην περιοχή τον Ρατζέλοβιτς ο οποπίος πλάσαρε όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Φαμπιάνο.

Καλό σουτ κατέγραψε ο Τζιωνής στο 23ο λεπτό. Έξω από την περιοχή έψαξε το γκολ όμως η μπάλα κόντραρε ι και έφυγε κόρνερ το οποίο δεν έφερε κάτι καλό.

Ο Ολυμπιακός έδειχνε απειλητικός όποτε έβγαινε μπροστά και στο 27 ο Καμαρά έκανε με δύναμη μία σέντρα στον Ελ Αραμπί ο οποιος δεν έπιασε ευτυχώς την κεφαλιά.

Στο 33ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε τη μεγαλύτερη της ευκαιρία. Ύστερα από τη χαμηλή σέντρα του Χούμποτσάν η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στον Μποτεάκ ο οποίος μπροστά στο τέρμα ετοιμαζόταν να σκοράρει όμως ο Σεμέδο τον πρόλαβε για να διώξει.

Στο 40 ο Μποτέακ σέντραρε από δεξιά, ο Ντούρις έκανε κεφαλιά και κέρδισε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Τζιωνής όμως άπομάκρυνε έυκολα η άμυνα.

Έκανε ανέβασμα στο 43ο λεπτό ο Χολέμπας και έφτασε μέχρι την πειροχή μας, πλάσαρε όμως ο Φαμπιάνο απέκρουσε έυκολα.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ. Το αποτέλεσμα κρατάει την ΟΜΟΝΟΙΑ ζωντανή ακόμη. Βέβαια ο χρόνος κυλάει και θα πρέπει όσο προχωράει το παιχνίδι να αρχίσει να ρισκάρει λίγο παραπάνω. Σίγουρα πάντως είναι καλύτερη η εικόνα της ομάδας σε σχέση με το πρώτο ματς