Home TOP NEWS Συγκεντρωμένος ο Μποτεάκ που “χτυπάει” την πόρτα της ενδεκάδας

Συγκεντρωμένος ο Μποτεάκ που “χτυπάει” την πόρτα της ενδεκάδας


Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ όπως είναι λογικό έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος που θα είναι αυτό κόντρα στην Ανόρθωση το ερχόμενο Σαββάτο.

Ο Χένινγκ Μπεργκ αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα΄για το ματς του “Αντώνης Παπαδόπουλος” και μέχρι το Σαββάτο απομένουν άλλες δύο προπονήσεις, στις οποίες θα ψάξει τις λύσεις μέσα από το υπάρχον ρόστερ για να αντικαταστήσει αυτούς που απουσιάζουν.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που “χτυπούν” την πόρτα της ενδεκάδας είναι και ο Έρικ Μποτεάκ κι αυτό γιατί ο Λοίζος Λοίζου είναι αμφίβολος για το παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση.

Ως γνωστόν ο Λοίζου τραυματίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό κι ακολουθεί πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ίσως ο Μπεργκ να τον προφυλάξει για να τον έχει στην διάθεση του στον αγώνα με την ΑΕΛ κάτι που αν συμβεί θα ανοίξει μια θέση στο βασικό σχήμα με τον Μποτεάκ να είναι ο βασικός υποψήφιος για να αγωνιστεί.

Με τα ποιο πάνω δεδομένα λοιπόν ο Έρικ Μποτεάκ ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι φανέλα βασικού σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, με τον ίδιο να θέλει και να έχει στόχο να βοηθήσει την ομάδα μας σε αυτές τις τελευταιές στροφές να πετύχει τον μεγάλο της στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μποτεάκ να αναφέρουμε αγωνίστηκε και για 45λεπτά ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κατάφερε να αναδειχθεί MVP του αγώνα κάτι που σίγουρα θα του δώσει την ώθηση και την ψυχολογική τόνωση ενόψει και της συνέχειας.