Home TOP NEWS Το θέμα Φαμπιάνο έχει πλατειάσει!

Το θέμα Φαμπιάνο έχει πλατειάσει!


Το γράψαμε πριν από μερικές μέρες και το ξανατονίζουμε σήμερα. Το θέμα Φαμπιάνο πρέπει να τελειώσει «χθες». Είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο.

Αν είναι να φύγει ο Βραζιλιάνος, ας καρπωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ το ποσό που θεωρεί αντιπροσωπευτικό της αξίας του και να ψάξει άμεσα για τον αντικαταστάτη.

Αλλιώς ας τον θέσει εκτός διαπραγμάτευσης αφού έχει άλλον ένα χρόνο με τον οποίο τον δεσμεύει με συμβόλαιο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Λέμε ξανά πως, όλοι θέλουμε να παραμείνει στην ομάδα μας, ωστόσο αν ο ίδιος έχει μπροστά του μία καλύτερη οικονομική πρόταση και την προοπτική να παίξει σε πιο ψηλό επίπεδο και θέλει να αποχωρήσει, τότε ας γίνουν οι χειρισμοί από την ομάδα ώστε να νιώθουν όλοι κερδισμένοι στην περίπτωση που ο Φαμπιάνο αποχωρήσει.

Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, λίγος καιρός απομένει για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και το θέμα ήδη έχει πλατειάσει.

Από την Ελλάδα μαθαίνουμε τις πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν πως γίνονται σοβαρές διαπραγματεύσεις με προτάσεις και αντιπροτάσεις. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ισχύει και τι όχι ωστόσο το ζήτημα έχει καταντήσει κουραστικό.