Home TOP NEWS Match Report: Ισοπαλία 1-1 σε ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλές φάσεις

Match Report: Ισοπαλία 1-1 σε ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλές φάσεις


Η ισοπαλία 1-1 στο Τσίρειο δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία παρά μόνο ότι μας διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του δεύτερου γκρουπ.

Έγινε ένα καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεςι, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσε το παιχνίδι να έχει νικητή.

Ήταν καλή μεσοεπιθετικά η ομάδα, αν και δεν μπόρεσε σε γενικές γραμμές να ελέγξει αυτή το ρυθμό, αφού ήταν η ΑΕΛ που είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα, όμως έβγαλε καλές επιθετικές προσπάθειες και έφτιαξε ευκαιρίες.

Φάνηκε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν ανοικτό και χωρίς καμία σκοπιμότητα. Πλησίασε περισσότερες φορές την περιοχή μας η γηπεδούχος στο πρώτο μέρος ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα της μπροστά. Και σε μία τέτοια φάση, δηλαδή σε αντεπίθεση και με την ταχύτητα του Ζαχαρίου κατάφερε να σκοράρει στο 15ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, κρατήσαμε περισσότερο τη μπάλα, φτι΄ξαμε κάποιες πολύ καλες φάσεις από οργανωμένες επιθέσεις και θα μπορούσαμε να πετυχαίναμε κι άλλα τέρματα.

Ο Ζαχαρίου ήταν ο μοναδικός σκόρερ για την ΟΜΟΝΟΙΑ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας μας.

Χρησιμοποίησε 16 ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι ο Νιλ Λένον.

Α ημίχρονο

Στο 4ο λεπτό συνδυάστηκαν ωραία οι Τόρες και Αντωνίου, βγήκε χαμηλά σέντρα στη περιοχή από δεξιά, ο Λανγκ έβαλε το πόδι και λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ.

Στο 10ο λεπτό έγινε σέντρα από δεξιά όπως επιτείθετο η ΑΕΛ, ο Λανγκ έβαλε ξανά το πόδι για να διώξει και η μπάλα για λίγο δεν πήγε προς την εστία μας.

Στο 13ο λεπτό ο Μιλιντσεάνου έδωσε πάσα έξω από την περιοχή στον Μαρόσα, αυτός ήταν αμαρκάριστος και θα μπορούσε να τελειώσει τη φ’αση όμως καθυστέρησε και έχασε καλή ευκαιρία.

Στο 15ο λεπτό ο Κακουλλής πήρε μπάλα στο κέντρο, είδε τη κίνηση του Ζαχαρίου ο οποίος κινήθηκε σε θέση σέντερ φορ, κέρδισε την κόντρα από τον αμυντικό της ΑΕΛ, βγήκε μόνος απέναντι στον Μάγιερι και σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο 25ο λεπτό ο Ζαχαρίου μπήκε στην περιοχή από αριστερά, πήγε να ετοιμάσει στον Ασάντε με πάσα με το εξωτερικό του ποδιού, κατάλαβε όμως ο Μέγιερι, έπεσε και άρπαξε τη μπάλα.

Στο 35ο λεπτό η ΑΕΛ πλησίασε στην ισοφάριση σε μία φάση στην οποία δεν κατέγραψε μεν τελική,  όμως βγήκε μπαλιά στην περιοχή μας, ο Παναγή ήταν εξουδετερωμένος και πρόλαβε να διώξει τελευταία στιγμή ο Ψάλτης πριν τον Μαρόσα.

Στο 43ο λεπτό ο Χαραλάμπους πήρε πάσα στην περιοχή από τον Ασάντε, ήταν αμαρκάριστος και έκανε πλασέ με τη πμάλα όμως να πηγαίνει στον Μέγερι.

Β’ Ημίχρονο

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ριέρα βρέθηκε σε θέση για σουτ, το έκανε με δύναμη όμως για λίγο δεν βρήκε στόχο.

Στο 48ο λεπτό ο Μαρόσε κινήθηκε στη περιοχή μας από αριστερά, έκανε σουτ πάνω στον Παναγή.

Στο 49ο λεπτό ο Ζαχαρίου έβγαλε μπροστά τον Ασάντε στην αντεπίθεση, αυτός πλησίασε την αντίπαλη περιοχή, έκανε πάσα πίσω στον Ζαχαρίου ο οποίος σούταρε άστοχα.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 55ο λεπτό η ΑΕΛ. Ο Μαζάν έκανε σέντρα, ο Παναγή έκανε έξοδο και δεν βρήκε τη μπάλα όπως ήθελε, ο Μιλιντσιάνου λίγο έλειψε να σκοράρει με τη πλάτη.

Στο 57ο λεπτό ο Ζαχαρίου σέντραρε από αριστερά , ο Λοβέρα έπιασε αμαρκάριστος μπροστά στο τέρμα την κεφαλιά όμως ο Μέγερι έκανε απίστευτη απόκρουση για να χάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τρομερή ευκαιρία.

Στο 58ο λεπτό ο Κίκο μπήκε στη περιοχή από αριστερά, έκανε με δύναμη συρτή σέντρα, η μπάλα πέρασε παράλληλα χωρίς να μπορέσει ο Ασάντε να την αγγίξει και να σκοράρει.

Στο 60ο λεπτό Ασάντε, Κίκο και Κακουλλής βγήκαν και μπήκαν στη θέση τους οι Λοϊζου, Λέτσιακς και Μάταβς.

Στο 60ο λεπτό ο Μαρόσα έκανε κεφαλιά από πολύ κοντά με τον Παναγή να αποκρούει με τα πόδια και να σώζει την εστία του.

Στο 65 ο Μάταβς έπαιξε με πλάτη έξω από την περιοχή, πήρε πάσα από τον Χαραλάμπους, γύρισε και έκανε ένα καλό συρτό σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Στο 69ο λεπτό ο Γιούστε πήρε τη θέση του Χαραλάμπους και πήγε στο κέντρο ο Παναγιώτου.

Στο 72ο λεπτό έχασε ευκαιρία ο Ανδρέου που κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι από δεξιά, δέχθηκε μπαλιά από τον Μαρόσα, βρήκε μπάλα όμως την έστειλε έξω.

Στο 73ο λεπτό ο Μποτεάκ πήρε τη θέση του Ζαχαρίου.

Στο 74 ο Έουλερ έκανε με τακουνάκι πάσα στον Μαρόσα στη περιοχή, αυτό τελείωσε από πλάγια θέση άουτ.

Στο 84ο λεπτό ο Έουλερ σημείωσε ένα πολύ ωραίο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να πηγαίνει ψηλά στη γωνία της εστίας του Παναγή.

Στο 87ο λεπτό βγήκε ωραία μπαλιά στην περιοχή για τον Μποτεάκ, αυτός έκανε γύρισμα συρτό προς τον Ματάβς που τελείωσε με μία, όμως η μπάλα κτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και έφυγε έξω.

Στο 88ο λεπτό ο Μαίντεβατς σούταρε έξω απο την περιοχή όμως ο Παναγή απέκρουσε σταθερά.