Home TOP NEWS Δημοσίευμα για Λαμκέλ Ζε: “Η πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ανεπαρκής”

Δημοσίευμα για Λαμκέλ Ζε: “Η πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ανεπαρκής”

Εδώ και λίγα 24ώρα έχει γίνει επισήμως γνωστό και συγκεκριμένα δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου, Αντρέα Δημητρίου ότι ο Λαμκέλ Ζε, είναι ο ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει “ζεστά” την ΟΜΟΝΟΙΑ και παλεύει για να τον ντύσει στα πράσινα.


Από την περασμένη Τετάρτη και όταν έγινε η πιο πάνω αναφορά, ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται κοντά στην μεταγραφή του στην ομάδα μας, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση.

Πάντως σημερινό δημοσίευμα της Βελγικής ιστοσελίδας «voetbalprimeur.be»  αναφέρει ότι η Άντβερπ δεν θα αφήσει τον Καμερουνέζο επιθετικό να πάει στην Κύπρο στην παρούσα φάση, καθώς η πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι επαρκής.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η Άντβερπ θέλει να ξεφορτωθεί τον τον Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, αλλά περιμένει για καλές προτάσεις. Ο Λαμκέλ Ζε πραγματικά θέλει να πάει στην Ομόνοια Λευκωσίας, τονίζει σε δημοσίευμα η Gazet Van Antwerpen.

Η Άντβερπ δεν θα αφήσει τον Καμερουνέζο να πάει στην Κύπρο στην παρούσα φάση, καθώς η πρόταση δεν είναι επαρκής. Επιπλέον ήρθε και μία πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, αλλά ο Λαμκέλ Ζε ο ίδιος δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να πάει εκεί. Ενδιαφέρον υπάρχει και από την Τουρκία.

Ο Λάμκελ Ζε έχει ακόμα συμβόλαιο για ένα χρόνο και έχει ήδη δοθεί τρεις φορές δανεικός από την Αντβέρπ. Την περασμένη σεζόν έπαιξε διαδοχικά στους DAC 1904, FC Chimki και FC Metz. Η Αμβέρσα τώρα θέλει επιτέλους να τον ξεφορτωθεί, αλλά εξακολουθεί να ελπίζει σε ένα αξιοπρεπές κόστος μεταγραφής.

Ο Lamkel Zé ήταν περισσότερο γνωστός στην Αμβέρσα για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά εκτός γηπέδου, αλλά παρόλα αυτά έπαιξε 88 παιχνίδια για τη «Γηραιά Κυρία» και σκόραρε 21 φορές.”