Home TOP NEWS Μπαίνουμε σε εβδομάδα επίσημων υποχρεώσεων

Μπαίνουμε σε εβδομάδα επίσημων υποχρεώσεων

Η βδομάδα που μπαίνει είναι βδομάδα επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα μας, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή (12/8 | 20:30) θα αντιμετωπίσει στο “ΑΕΚ Αρένα” τον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ.


Είναι ο πρώτος τίτλος και σίγουρα δεν αφήνει κανένα αδιάφορο στο πράσινο “στρατόπεδο”. Το σύνολο του Νιλ Λένον θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα αγωνιστική περιόδο και γι’αυτό  θα επιδιώξει να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμο γίνεται κόντρα στον Απόλλωνα, έτσι ώστε να διατηρήσει τα σκήπτρα, κατακτώντας το Σούπερ Καπ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το σίγουρο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον δεν θα μόνοι τους την “μάχη” για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, καθώς θα έχουν στο πλευρό τους και τους οπαδούς της ομάδας μας, οι οποίοι έκαναν “φύλλο και φτερό” τα εισιτήρια που τους αναλογούσαν στο “ΑΕΚ Αρένα”, όσοι δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο θα έχουν την δυνατότητα να δουν το παιχνίδι τηλεοπτικά και συγκεκριμένα από το κανάλι του Alpha Κύπρου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν και συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δουλέψουν αρκετά σκληρά την βδομάδα που μπαίνει έτσι ώστε να παρουσιαστούν αισθητά βελτιώμενοι στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με αυτό που είδαμε στο τελευταίο φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Μετά το Σούπερ Καπ η προσοχή θα στραφεί αποκλειστικά στην Γάνδη την οποία θα αρχίσουν οι ανθρώποι της ομάδας μας να παρακολουθούν, ενώ ο Νιλ Λένον είναι ήδη στο Βέλγιο για να την παρακολουθήσει από κοντά και να γράψει στα μπλοκάκια του κάποιες χρήσιμες πληροφορίες οι οποίες θα φάνουν χρήσιμες όταν θα αρχίσει η προετοιμασία για την πρώτη αναμέτρηση.