Home TOP NEWS Post Game: Παιχνίδι με ιδιαιτερότητα το χθεσινό – Κάτι άλλο ετοιμάζεται ενόψει...

Post Game: Παιχνίδι με ιδιαιτερότητα το χθεσινό – Κάτι άλλο ετοιμάζεται ενόψει Ευρώπης


Η ήττα από τον Απόλλωνα στο Σούπερ Καπ δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, αν και όλοι μας περιμέναμε κάτι καλύτερο από την ομάδα χθες βράδυ. Ήταν πάντως εμφανές πως με αυτά που επιδίωξε να παρουσιάσει ο Λένον, θόλωσε κάπως τα νερά ενόψει του Ευρωπαϊκού αγώνα με την Γκεντ στο Βέλγιο.

Σε καμία περίπτωση, αυτό που παρακολουθήσαμε χθες βράδυ δεν θα έχει κάποια σχέση με τα όσα ετοιμάζει ο προπονητής για τον αγώνα που ακολουθεί.

Πάντως αν θα πρέπει να κάνουμε την κριτική μας για τα όσα παρακολουθήσαμε στο Σούπερ Καπ, σαφώς θα ξεχωρίσουμε την πολύ καλή παρουσία του Φουάντ Μπασιρού, ο οποίος δούλεψε πολύ αμυντικά αλλά και στο κομμάτι της δημιουργίας, του Φαμπιάνο ο οποίος ήταν σε ακόμα ένα ματς σταθερά καλός, αλλά και το ντεμπούτο του Μπέζους ο οποίος πήρε μία πρώτη γεύση από ΟΜΟΝΟΙΑ, έχοντας μάλιστα και μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει.

Από κει και πέρα κρατάμε τη σχετικά καλή μας παρουσία στο δεύτερο 45λεπτο χωρίς όμως να μπορούμε να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά σε κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή για την απόδοση του. Γενικότερα το χθεσινοβραδινό παιχνίδι δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, ούτε και οι μηδενιστικές τοποθετήσεις μπορούν να εκληφθούν ως ρεαλιστική κριτική.

Η ιδιαιτερότητα του αγώνα στην «Αρένα» έχει ασφαλώς να κάνει με το παιχνίδι που ακολουθεί και το ότι χθες βράδυ δεν είδαμε κάτι από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν μάλλον το αναμενόμενο.

Πλέον η ομάδα προετοιμάζεται για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι.  Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δείξει ετοιμότητα και ασφαλώς η αγωνιστική παρουσία της να είναι εντελώς διαφορετική σε σχεση με ότι είδαμε μέχρι σήμερα, στα φιλικά αλλά και χθες βράδυ.