Home TOP NEWS Η δύσκολη αποστολή στην Περιστερώνα και η ιδιαιτερότητα μετά τις Εθνικές

Η δύσκολη αποστολή στην Περιστερώνα και η ιδιαιτερότητα μετά τις Εθνικές


Οι υποχρεώσεις των διεθνών ολοκληρώθηκαν. Και αφού πέρασε ένα δεκαήμερο, με το «Ηλίας Πούλλος» να είναι κατά το ήμισι άδειο, ο Νιλ Λένον έχει ξανά τη δυνατότητα να δουλέψει με όλο του το ρόστερ για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Εξ όσων γνωρίζουμε, προβλήματα τραυματισμών που να αφορούν στους διεθνείς μας δεν έχουν προκύψει. Οπότε άπαντες επιστρέφουν και υπολογίζονται.

Χρόνος βεβαια δεν υπάρχει πολύς για τον προπονητή μας, αφού η περίοδος προετοιμασίας με όλους τους ποδοσφαιριστές μας είναι ελάχιστη.

Ουσιαστικά σήμερα και αύριο θα μπορέσει ο Λένον να καταστρώσει το πλάνο του για τον αγώνα με τη Δόξα, δουλεύοντας με όλο του το υλικό.

Η αναμέτρηση θεωρείται εξαιρετικά σημαντική. Θα είναι κρίσιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, να πάρουμε μεθαύριο τη νίκη, έχοντας αντιπαρέλθει αυτής της ιδιαιτερότητας που πάντοτε φέρνει το επόμενο παιχνίδι μετά τις Εθνικές. Συνηθίζεται σε περιόδους στις οποίες υπάρχουν διεθνείς υποχρεώσεις για τους ποδοσφαιριστές μας, οι προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος» να γίνονται μετ’ εμποδίων και είναι δεδομένο πως στον αγώνας που ακολουθεί, από μόνο του αυτό το γεγονός, ανεβάζει το βαθμό… επικινδυνότητας.

Έτσι κι αλλιώς πάντως, η Δόξα έδειξε πως είναι μία πολύ καλή και υπολογίσιμη ομάδα φέτος. Απομένει η σημερινή προπόνηση και η αυριανή μέχρι τη δύσκολη αποστολή που μας περιμένει στην Περιστερώνα.