Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πρόστιμο σε ποδόσφαιρο και φούτσαλ

Πρόστιμο σε ποδόσφαιρο και φούτσαλ


Διπλό πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα στο ποδόσφαιρο αλλά και με το Αποέλ στο φούτσαλ. Στο «αιώνιο» του φούτσαλ, ο λόγος ήταν η απρεπής συμπεριφορά με 5 κίτρινες κάρτες, ενώ για τη ξεφτίλα από τη Σαλαμίνα στο ποδόσφαιρο, ο λόγος ήταν η μη χρησιμοποίηση δύο Κύπριων ποδοσφαιριστών στην αρχική ενδεκάδα.

Αναλυτικά:

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2018-2019. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA B’ Φάση Α’ Όμιλος περιόδου 2018-2019 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/22.04.2019 (7η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε  απρεπώς  (5 κάρτες) κατά  παράβαση του άρθρου 10.1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL Α’ Κατηγορίας περιόδου 2018-2019 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/18.04.2019.
Απόφαση: Πρόστιμο.