Home TOP NEWS Ακόμη δεν είδες τίποτα Κοστέλ…

Ακόμη δεν είδες τίποτα Κοστέλ…


Ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία του κόσμου της ομάδας έκανε μέσα από την τοποθέτηση του στη κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Παντιλιμόν. Κέρδισαν οι οπαδοί πολύ νωρίς τον σεβασμό του Ρουμάνου τερματοφύλακα ο οποίος είπε…  «Πιστεύω πως οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί και μπορώ να δω την υποστήριξη που δίνουν στην ομάδα. Από εμένα που ήρθα σε μια καινούργια χώρα, έχουν όλο το σεβασμό μου οι οπαδοί και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι φοβεροί».

Παράλληλα ο Παντιλιμόν ανέφερε ότι για να περύχει η ομάδα τους στόχους της έχει ανάγκη τον κόσμο της. Να πορευτούμε μαζί για να πετύχουμε είπε χαρακτηριστικά. «Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι μπορούμε να το κάνουμε μόνο μαζί. Από την πλευρά μου σηκώνω τα χέρια ψηλά, είναι φανταστικοί».

Να είναι σίγουρος ο Κοστέλ ότι με την πορεία που κάνει η ομάδα, ο κόσμος θα γίνεται στις εξέδρες ολοένα και περισσότερος, ολοένα και πιο εκδηλωτικός. Πλησιάζει η στιγμή που θα μπουν οι παίκτες στο γήπεδο και θα δουν τις κερκίδες ασφυκτικά γεμάτες. Οι δυνατότητες του κόσμου της ομάδας μας δεν συγκρίνονται με καμίας άλλης και τα όσα είδε και έζησε ο Ρουμάνος στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα, δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτό που έρχεται!