Home TOP NEWS Εξέλιξη στην Μίτζιλαντ με μεταγραφή ”Winger” που ίσως αλλάξει τα δεδομένα με...

Εξέλιξη στην Μίτζιλαντ με μεταγραφή ”Winger” που ίσως αλλάξει τα δεδομένα με Ακιντόλα


Έτοιμη να επανεντάξει στο δυναμικό της τον 25χρονο Δανό ακραίο επιθετικό Πιόνε Σίστο φέρεται να είναι η Μίτζιλαντ. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της Δανίας το 2016 για την Θέλτα Βίγκο, είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας με την οποία άρχισε την επαγγελματική του καριέρα.

Εξέλιξη η οποία ίσως και να επηρεάζει τα δεδομένα με τον Ακιντόλα. Η Μίτζιλαντ είναι έτοιμη να δαπανήσει 3 εκ. Ευρώ για να αποκτήσει τον Σίστο και αν όντως ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή τότε οι ”wingers” στην πρωταθλήτρια Δανίας γίνονται, μαζί με τον Ακιντόλα, έξι.

Συγκεκριμένα η Μίτζιλαντ έχει στο ρόστερ της τους αριστερούς ακραίους επιθετικούς Μίκαελ Άντερσον, έπαιξε σε 31 παιχνίδια πέρσι, και Γκουστάβ Ίσακσεν, αγωνίστηκε σε 14 ματς τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Στο δεξί άκρο έχει τον βασικότατο Αβέρ Μαμπίλ ο οποίος αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδι στο πρωτάθλημα, τον Άντερς Ντράιερ ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την Μπράιτον και έγινε βασικός στη μισή χρονιά από την ημέρα που εντάχθηκε στην ομάδα της Δανίας.

Επέστρεψαν τώρα από δανεισμό οι ακραίοι επιθετικοί Ακιντόλα και Σεμπάστιαν Μπουχ.

Η διαφαινόμενη μεταγραφή Σίστο ανοίγει τον δρόμο για κάποιες αποχωρήσει από την Μίτζιλαντ, ενδεχδομένως και του Ακιντόλα.