Home TOP NEWS Τοποθέτηση αστυνομίας για τα επεισόδια στη Λεμεσό και την υπόθεση Λαρένα

Τοποθέτηση αστυνομίας για τα επεισόδια στη Λεμεσό και την υπόθεση Λαρένα


Στον Super sport FM 104 στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με την Κατερίνα Κυριάκου ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας  Χρίστος Ανδρέου αναφορικά με τα επεισόδια στην Λεμεσό..

Για το χθεσινό περιστατικό  βήμα: «Δεν αναφερόμαστε σε ομάδες με ρι να ολοκληρωθεί η έρευνα .Είχαμε λάβει μια καταγγελία για υποστατικό στην Λεμεσό για συμπλοκές . Με την άφιξη της αστυνομίας τα άτομα με λοστούς και αντικείμενα έτρεξαν σε φυγή. Υπήρχαν 2 τραυματίες που δέχθηκαν επίθεση στο υποστατικό. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με το ένα άτομο να αντιμετωπίζει σοβαρότερο πρόβλημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λευκωσίας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν λίγο μετά το επεισόδιο κοντά στο σωματείο, ένα πρόσωπο ηλικίας 20 ετών από χωριό της Επαρχίας Λεμεσού. Στην κατοχή εντοπίστηκε μία κουκούλα και μία σκισμένη φανέλα της ΑΕΛ. Ο 20χρονος οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο και τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση. Μια υπόθεση που αφόρα οπαδικά  θέματα»

Για περεταίρω έρευνα: «Στην σκηνή υπάρχουν ανακριτές για να εξασφαλίσουν μαρτυρίες  και είναι ο στόχος μας να συνεχίσουμε για να ολοκληρώσουμε την έρευνα.»

Για άλλες υποθέσεις που διερευνώνται: «θα έχουμε εξέλιξη τις επόμενες ημέρες αναφορικά με την υπόθεση Λαρένα και την καταγγελία που εξετάστηκε από τις Ισπανικές αρχές και είμαστε σε επικοινωνία»