Home TOP NEWS «Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση»

«Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση»

 


Μία ανάσα από το τρίτο της πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον η πετοσφαιρική μας ομάδα. Οι πράσινοι επικράτησαν απόψε του Παφιακού με 3-0 σετ και πήραν προβάδισμα 3-1 και χρειάζονται άλλη μία νίκη για να κατακτήσουν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

«Είμαστε ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα μας απόψε κατέθεσε ψυχή, ειδικά στο τελευταίο σετ που βρέθηκε μέχρι και έξι πόντους πίσω καθώς και 23-20. Εκεί φυσικά φάνηκε η δύναμη του πράσινου λαού, που στάθηκε κοντά στην ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος και με την ώθηση που έδωσε, πήραμε αυτή τη νίκη», μας δήλωσε το μέλος της επιτροπής πετόσφαιρας, Παντελής Φωτίου που αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο αλλά και σε ένα μέλος της εφορίας που έγινε στόχος άδικα.

«Την αφιερώνουμε στον κόσμο, συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και τους παίκτες. Ως εφορία την αφιερώνουμε και στον έφορο και μέλος του ΔΣ, Μαρίνου Στυλιανίδη, ο οποίος κατά τη διάρκεια όλης της βδομάδας στοχοποιήθηκε τόσο από τους αντιπάλους, όσο και από άλλους και υποχρεωθήκαμε απόψε να τον έχουμε στην κερκίδα. Δεν τελείωσε τίποτε, πάμε στην Πάφο για τη νίκη και να επιστρέψουμε στη Λευκωσία για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του.