Home TOP NEWS Άνοδος στην Α’ Κατηγορία για την Καρμιώτισσα

Άνοδος στην Α’ Κατηγορία για την Καρμιώτισσα

Karmiotissa


Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών μια αγωνιστική πριν από το φινάλε του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας πανηγύρισε την άνοδο της στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας. Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθούν τα άλλα δύο εισιτήριο ανόδου, με τρεις ομάδες να τα διεκδικούν. Στη βαθμολογία, η Καρμιώτισσα έφτασε τους 61 βαθμούς, ενώ Αναγέννηση και Ολυμπιακός έχουν τρεις λιγότερους, στους ανέβηκε η ΑΕΖ 57.

Μετά το νικηφόρο 6-0 επί του Διγενή Ορόκλινης η Καρμιώτισσα έφτασε στους 61 βαθμούς και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, εξασφαλίζει και μαθηματικά για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετοχή στη μεγάλη Κατηγορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Τα τέρματα της Καρμιώτισσας πέτυχαν οι Πάντος (2), Πόποβιτς, Κυριάκου, Παστελλής και Δημητρίου. Η Καρμιώτισσα κυνηγά πλέον την κατάκτηση του τίτλου.

Τα άλλα δύο εισιτήρια της ανόδου θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική όπου θα γίνουν τα παιχνίδια Ολυμπιακός – Αναγέννηση, Ομόνοια Αραδίππου – ΑΕΖ. Η Καρμιώτισσα στην τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από τον Οθέλλο Αθηαίνου.

AEZ

Τα δύο σημερινά ντέρμπι:

ΑΕΖ – Ολυμπιακός 1-0
Στο Ζακάκι στην παρουσία πέραν των χίλιων θεατών έγινε σήμερα το ντέρμπι μεταξύ της τοπικής ΑΕΖ με τον Ολυμπιακό με την ΑΕΖ να κερδίζει με 1-0. Στο 73’ οι γηπεδούχοι σκόραραν με απευθείας κτύπημα φάουλ του Στέλιου Παναγιώτου και το γκολ του αποδείχτηκε αρκετό για να καθορίσει το αποτέλεσμα. Από το 36’ ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μασίνουα.

anagennisi

Αναγέννηση – Οθέλλος 1-1
Στη Δερύνεια η τοπική Αναγέννηση φιλοξένησε τον Οθέλλο Αθηαίνου και οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Ο Σάσι άνοιξε το σκορ στο 47’ μετά από προσπάθεια του Σάσι. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) στο 63’ με κεφαλιά του Βλασόπουλου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:
ΝΙΚΟΣ&ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ 1-5 Ε.Ν.ΘΟΙ ΚΑΤΩ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ
ΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ 1-4 ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ 6-0 ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 1-1 ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ
ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ 1-0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ 0-1 ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016
ΕΛΠΙΔΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ 15:30 ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ