Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 20ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 20ης αγωνιστικής

 


Αισίως στην 20η αγωνιστική έφτασε το Πρωτάθλημα και μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Χωρισμένο σε τρεις δόσεις το πρόγραμμα, από το οποίο ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση στη Λεμεσό. Ενδιαφέρον τόσο για τα πάνω, αλλά και τα κάτω στρώματα της βαθμολογίας, συγκεντρώνουν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις. Φαβορί υπάρχουν, όμως οι περισσότεροι αγώνες αναμένονται αμφίρροποι.

Η δράση ξεκινάει το Σάββατο στις 16:00 από το Δασάκι, όπου κοντράρονται οι δύο τελευταίες ομάδες στη βαθμολογία. Ο ουραγός Εθνικός Άχνας υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα, με αμφότερες να θέλουν τους τρεις βαθμούς. Μια ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι της ομάδας μας στο ΓΣΠ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί τον ανεβασμένο Ερμή και θέλει να πετύχει την τέταρτη σερί της νίκη. Τελευταία δόση της ημέρας στο “ΑΕΚ Αρένα”, με τους Λαρνακείς να φιλοξενούν τον Άρη. Οι γηπεδούχοι θέλουν το “τρίποντο” για να παραμείνουν στην κορυφή και ίσως μόνοι, ενώ η “ελαφρά ταξιαρχία” θα προσπαθήσει για το βαθμολογικό κέρδος.

Την Κυριακή στις 15:00 ορίστηκε να ξεκινήσει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα και Αποέλ, με φαβορί τους φιλοξενούμενους. Δύο ώρες μετά θα διεξαχθεί το ντέρμπι στο Τσίρειο, με τον Απόλλωνα να ξεπερνάει στη βαθμολογία την ομάδα της Αμμοχώστου σε περίπτωση νίκης, έχοντας μάλιστα και δύο παιχνίδια λιγότερα. Με τον αέρα της νίκης την περασμένη βδομάδα προέρχεται η “Κυρία” και έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Έξοδο στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα έχει η ΑΕΛ, που θέλει να συνεχίσει την καλή πορεία.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα, με την Αλκή να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί και κάθε μια θα παλέψει για το “τρίποντο”, αν και ίσως μείνουν ικανοποιημένοι με τον ένα βαθμό στο τέλος της ημέρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 13/01/2018
16:00 Εθνικός Άχνας-Νέα Σαλαμίνα (Cytavision Sports 7)
17:00 ΟΜΟΝΟΙΑ-Ερμής (Primetel)
19:00 AΕΚ-Άρης (Cytavision Sports 1)

Κυριακή 14/01/2018
15:00 Δόξα-Αποέλ (Cytavision Sports 1)
17:00 Απόλλωνας-Ανόρθωση (PRIMETEL)
18:00 Πάφος FC-ΑΕΛ (Cytavision Sports 1)

Δευτέρα 15/01/2018
19:00 Αλκή-Ολυμπιακός (Cytavision Sports 1)

Δείτε ακόμη: Τα στατιστικά της ομάδας μας και η βαθμολογία του Πρωταθλήματος