Home TOP NEWS Αναγκάστε την να σας σεβαστεί

Αναγκάστε την να σας σεβαστεί

ag7-ermis-omonoia-e (29)


Έχει καλή ομάδα η Πάφος διαβάζουμε και ακούμε και θα χρειαστεί προσοχή. Κάποιοι μάλιστα πάνε ένα βήμα πιο μακριά και λένε πως το παιχνίδι είναι πιο επικίνδυνο από τα ντέρμπι, μιας και ο αντίπαλος αναμένεται να ταμπουρωθεί και να κτυπήσει στο transition. Φυσιολογικές οι ανησυχίες, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε βαθμούς από ομάδες με αυτό το αγωνιστικό στυλ.

Η ομάδα μας πρέπει να αναγκάσει τον αντίπαλο να τη σεβαστεί, ως τώρα με την απόδοση της τους δίνει δικαιώματα να πιστεύουν. Να του επιβληθεί από το πρώτο λεπτό, να του επιτεθεί από το πρώτο λεπτό και να ψάξει ένα γρήγορο τέρμα που θα ανοίξει τους χώρους. Όσο καλή, όσο δουλεμένη κι αν είναι η Πάφος, είναι ντροπή να μιλάμε για επικίνδυνο ματς στο ΓΣΠ και είναι αδιανόητο να σκεφτόμαστε οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Ο πήχης πρέπει να μπαίνει ψηλά και να έχουμε απαιτήσεις από τον εαυτό μας, τον προπονητή μας, τους παίκτες μας. Όποιες απαιτήσεις κι αν έχει ο αντίπαλος δεν μας απασχολούν και πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να αποκτούμε νοοτροπία νικητή. Αυτή βέβαια κτίζεται μόνο με νίκες.