Home TOP NEWS Φώναξε και πάλι παρών ο Κυριακίδης

Φώναξε και πάλι παρών ο Κυριακίδης


Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο φιλικό με την ZTE FC πέραν από τον Κίκο (διαβάστε εδώ) ήταν μεταξύ άλλων και ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας μας, Χαράλαμπος Κυριακίδης.

Ο Κυριακίδης στάθηκε κάτω από τα δοκάρια απέναντι στους Ούγγρους σε ολόκληρο το 90λέπτο, εχοντάς αρκετά καλή παρουσία, ενώ κατάφερε να καταγράψει και δύο σπουδαίες επεμβάσεις, στο 65ο και 89ο λεπτό αποκρούωντας εντυπωσιακά τα σουτ του Μπέτι και Σιμονί αντίστοιχα, αποκρούσεις οι οποίες φανέρωσαν για άλλη μια φορά τα χαρίσματα του.

Για τον Κυριακίδη ως γνωστόν κάναμε ειδική αναφορά και μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας που επίσης είχε άλλη μια πολύ ωραία απόκρουση, ωστόσο με τα όσα είδαμε από το νεαρό κι απέναντι στους Ούγγρους δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και πάλι.

Διαβάστε κι αυτό: Η “πτήση” του Κυριακίδη με την οποία δηλώνει παρών!

Πάντως ο νεαρός τερματοφύλακας των “πρασίνων” δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι που αγωνίζεται να ανεβαίνει σταθερά και είμαστε βέβαιοι ότι αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και τις ψηλές “πτήσεις”, θα αποτελέσει κι αυτός ένα πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια του Μπεργκ.

Με τα όσα βλέπουμε κι από τον Κυριακίδ και γνωρίζοντας την ποιότητα του Φαμπιανό, αλλά και του Παναγή (όταν επιστρέψει στην δράση), οι τρεις προαναφερθέντες θα αποτελέσουν ένα ισχυρό τιμ στον άσσο για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με το Νορβηγό τεχνικό να έχει στα χέρια του αρκετές και ποιοτικές επιλογές για την εν λόγω θέση.