Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Τελικά έχουμε ή δεν έχουμε χρήματα;

Αναγνώστης: Τελικά έχουμε ή δεν έχουμε χρήματα;

opinions-2015a


1) Αν δείτε άρθρο με ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει την ομάδα μας και ταυτόχρονα τους απέναντι, ΑΠΛΑ δεν ευσταθεί. Γιατί; Δεν έχουμε τα ίδια χρήματα και εκτός αυτού θα αγοράσουν 6 παίχτες (άρα μπορούν να δώσουν περισσότερα σε ένα παίχτη από ότι εμείς) γιατί ξέρουν τι σημαίνει «κορμός ομάδας» και εμείς όπως κάθε χρόνο θα αγοράσουμε 10 (μόνο;) παίχτες κυρίως επειδή κρατάμε πολλά χρήματα (ειρωνικό) αλλά και γιατί πάντα μας βγαίνουν οι μεταγραφές (επίσης ειρωνικό). Αυτά τα δημοσιεύματα είναι «καλαμαρίστικα» λόγο της ύπαρξης του Νταμπίζα στην ομάδα. (Κάθε καλοκαίρι τα 30 από τα 50 ονόματα που ακούγονται στην Ελλάδα «παίζουν» για όλες τις μεγάλες ομάδες).

2) Αν ανανεώσουν Nuno και Schembri θα αποκτήσουμε: ένα τερματοφύλακα + δύο κεντρικούς αμυντικούς + ένα αριστερό μπακ + δύο στο κέντρο να πλαισιώνουν (Nuno, Margasa, Florescu, Οικονομίδη+ ένα μικρό) + ένα για φτερά + ένα επιθετικό+ δύο ουρανοκατέβατους. Κοπέλια τους δέκα ο θεός να κατεβεί εν τους γλυτώνουμε και μετά μιλούμε για κριτήρια και κουραφέξαλα. Ελπίζω να μην αγοράσουμε πάνω από 12, σίγουρα θα επανέλθω σε τέτοια περίπτωση. (Εκτός των δανεικών θα φύγουν ακόμα 2-3 παίχτες ΣΙΓΟΥΡΑ, επειδή μπορούμε, ΝΑΙ, ΟΥΑΟ).

3) Η εκλογές αναγκαστικά κάποτε θα γίνουν μέσα σε μια χρονιά. Η ομάδα ποτέ δεν κάθετε, ειδικά αν παίζεις πρώτο προκριματικό, εκτός αν θέλετε να μην πηγαίνουμε τελικό κυπέλου και να είμαστε αδιάφοροι στα γκρουπ όπως ήταν φέτος η αελ και να βάζουμε τις εκλογές Απρίλιο. Μακάρι να βγει το καλύτερο δυνατό Διοικητικό Συμβούλιο που να ενώσει όλο τον κόσμο και να φέρει ΤΙΤΛΟΥΣ στην ομάδα, και ας γίνουν η εκλογές την μέρα του πρώτου Ευρωπαϊκού.

4) Ερώτηση: αφού όπως όλα δείχνουν ο Hafez θα φύγει, γιατί να μην παίζει ο Margasa αριστερό μπακ, με βοήθειες από τον Φιλιώτη και την μεταγραφή του ενός κεντρικού αμυντικού (να κατέχει λίγο την θέση να παίξει 1-2 ματς οι παραπάνω); Από τα λεφτά για το συμβόλαιο που θα έδινες, να δώσεις 10 χιλιάδες παραπάνω του Schembri και τα άλλα μοίρασε τα στις υπόλοιπες μεταγραφές ή βάλε τα στην τσέπη σου (ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ). Και αν δεν σου βγει η «πατέντα» υπάρχουν και μεταγραφές τον χειμώνα. Όχι δεν είμαι πυρηνικός επιστήμονας, όταν δεν έχεις λεφτά πρέπει να προσαρμόζεσαι. Συγνώμη θέλω μια απάντηση παιδιά, τελικά έχουμε ή δεν έχουμε χρήματα;

Πάλι με χρόνια με καιρούς. (έτσι όπως μας καταντήσετε τα χρόνια έγιναν μέρες)

Α.Κ.