Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Σωματείου μας

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Σωματείου μας


Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (22/11 – 28/11) τα τέσσερα από τα δέκα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα. Την Πέμπτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καραμπάχ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:45 (ώρα Κύπρου). Τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει, ως τυπικά φιλοξενούμενη, τον ΑΠΟΕΛ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα φούτσαλ υποδέχεται τον Αραράτ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αναγέννηση Δερύνειας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο κλειστό της Δερύνειας και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών θα αντιμετωπίσει αύριο τον Διόνυσο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Αγίου Χρυσοστόμου και θα αρχίσει στις 19:30.